Life
1116 prikaza

Šokantno: Pedofil prodaje seks lutke curica i tvrdi da je umjetnik

Shin Takagi - lutke za pedofile
Shin Takagi/Trottla
Lutke su veoma realistične i nalikuju na pravu djecu u dobi od pet godina. Prodaju se odjevene u donje rublje...

Na internetu se posljednjih godina može zaista svašta pronaći, pogotovo na globalno popularnom ebayju, ali negdje treba postojati granica dobrog ukusa. 

Shin Takagi - lutke za pedofile | Author: Shin Takagi/Trottla Shin Takagi/Trottla

"Pomažem ljudima da izraze svoje želje legalno i etički", objasnio je Shin Takagi zašto proizvodi i prodaje lutke za pedofile. Naime, ovaj Japanac je osnovao web stranicu Trottla koja takvim proizvodima opskrbljuje ljude diljem svijeta. 

Lutke su veoma realistične i nalikuju na pravu djecu u dobi od pet godina. Prodaju se odjevene u donje rublje, a imaju zglobove koji se mogu pomicati i uz njih su priložene upute za zagrijavanje. 

Proizvođač Takagi tvrdi da ovako pomaže pedofilima da kontroliraju svoje nagone. Ipak, stručnjaci se ne slažu s time i ističu da ne postoje dokazi koji bi pokazali istinitost tvrdnji da korištenje lutki sprječava zlostavljanje djece.

Također, upozoravaju da će to učiniti normalnim da se djeca pojavljuju na seksualizirane načine i posljedica može biti pojačavanje pedofilskog ponašanja

 

#trottla http://trottla.net/

A photo posted by Betancourt A. (@androsless) on

Dužnosnici na granici u Australiji su zaplijenili čak 18 pošiljki lutki za seks od 2013. koje su stigle iz inozemstva. Australska javnost je zgrožena takvom vrstom proizvoda i više od 60.000 ljudi potpisalo je peticiju pokrenutu ove godine kako bi se zabranilo prodaje "bolesne pomoći za pedofile".

Glasnogovornik Ureda za imigraciju i zaštitu granice je istaknuo da je posjedovanje "anatomski ispravnih dječjih lutaka" već prekršaj jer se smatraju sredstvom eksploatacije djece. 

"U suradnji s australskom Federalnom policijom cilj nam je otkriti već na granici takav materijal", rekao je glasnogovornik. 

Shin Takagi - lutke za pedofile | Author: Shin Takagi/Trottla Shin Takagi/Trottla

Shin Takagi na svojoj internet stranici promovira više od 100 modela ovih krajnje neprimjerenih lutaka. Uz njih piše da ne služe za seks, no teško je u to povjerovati budući da su uslikane u prilično golišavim izdanjima i različitim seksualnim pozicijama. 

Takagi je sebe i većinu muških klijenata opisao kao pedofile, iako on nije nikad ispunjavao svoje seksualne nagone te vrste. 

"Moramo prihvatiti da ne možemo promijeniti nečije fetiše. Ne vrijedi živjeti ako morate potisnuti svoje želje", priča japanski biznismen.

Shin Takagi - lutke za pedofile | Author: Shin Takagi/Trottla Shin Takagi/Trottla

Ipak, Australija nema namjeru dopustiti uvoz njegovih lutki u zemlju. Kazne za ovakve prekršaje su 450.000 dolara i 10 godina zatvora. Usto, lutke se uništavaju i provodi se daljnja istraga o njima. 

Unatoč mišljenju javnosti, Takagi ne vidi u čemu je problem.

"Ja sam umjetnik. Lutke i fotografije su u potpunosti moje djelo, a posjedujem i autorsko pravo na njih", zaključio je nepokolebljivi Japanac. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.