Life
26281 prikaza

Što Meghan više ne smije raditi...nikad!

Meghan Markle i princ Harry
1/9
MARK BLINCH/REUTERS/PIXSELL
Članovi kraljevske obitelji uvijek su odmjereni u svom ponašanju i ne dovode se u neugodne situacije

Britanska kraljevska obitelj poznata je diljem svijeta, pa se tako i pomno prati svaki njihov korak. Osim nekih povremenih manjih incidenata, koji su bili većinom vezani uz tipično odrastanje mladih prinčeva, gotovo nemoguće je vidjeti članove kraljevske obitelji u nekim neprimjerenim situacijama.

Princ Harry s bivšom djevojkom | Author: /Press Association/PIXSELL /Press Association/PIXSELL
U tome im zasigurno pomaže njihov odgoj, ali i niz strogih, naučenih pravila kojih se moraju pridržavati. Nova članica kraljevske obitelji, supruga princa Harryja, Meghan Markle, vjerojatno je dobro proučila ova pravila i marljivo ih se pridržava. 

Mi vam predstavljamo neke od njih zbog kojih ćete sigurno biti sretni što vodite život tipičnog 'običnog' čovjeka. 

Javno pokazivanje osjećaja nije dobrodošlo, posebno na putovanjima. Tako se ni parovi a ni supružnici, ne smiju ni držati za ruke. 

Princ William i Kate Middleton na crvenom tepihu | Author: Eddie Mulholland/Press Association/PIXSELL Eddie Mulholland/Press Association/PIXSELL

Tijare su rezervirane za udane žene. Žena koja prisustvuje nekom večernjem događaju, a nema tijaru, pokazuje kako je slobodna i 'na tržištu'.  

Kada članovi kraljevske obitelji putuju van zemlje moraju spakirati smo crnu odjeću. I svi moraju uvijek imati spremnu crnu odjeću kako bi bili spremni za provode u slučaju neke iznenadne smrti. 

Princ William, Kate i princ Harry | Author: pool/REUTERS/PIXSELL pool/REUTERS/PIXSELL
Ne smiju imati politički stav i iznositi ga u javnosti. Nije im dozvoljeno glasovati ili javno govoriti o politici.

Kraljičina garderoba uvijek mora biti u svijetlim bojama kako bi bila sigurna da ju se lako može primijetiti u gomili.

Nitko ne smije jesti nakon što je kraljica završila sa svojim jelom. Za vrijeme obiteljske večere, nakon što kraljica pojede svoj posljednji zalogaj, svi moraju prestati s jelom. 

Kraljevska obitelj | Author: Patrick van Katwijk/DPA/PIXSELL Patrick van Katwijk/DPA/PIXSELL
Zabranjeni su nadimci. Iako ju mediji i dalje često nazivaju Kate, suprugu princa Williama trebalo bi se uvijek nazivati Catherine, pravim imenom. 

Zabranjene su školjke, posebno zato što postoji velika mogućnost da će uzrokovati trovanje, i to u puno više slučajeva od druge hrane. 

Igra Monopoly | Author: Yui Mok/Press Association/PIXSELL Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Češnjak je također zabranjen u Buckinghamskoj palači. Kruže glasine kako je kraljica glavni razlog tome, tj. kako ona mrzi češnjak. Tako se sva jela u palači spremaju bez tog začina. 

Osim češnjaka zabranjena je i popularno društvena igra Monopoly, što je sigurno jedno od najčudnijih pravila. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Minamossa
    Minamossa 01:57 29.Srpanj 2018.

    Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com