Life
36997 prikaza

"Svaki muškarac mora barem jednom doživjeti penetraciju"

Scena iz filma Brokeback Mountain
Focus Features
Slavni dizajner u intervjuu za GQ dao je nekoliko izjava od kojih će čitateljima ispasti vilica

Tom Ford, slavni dizajner, a zadnjih par godina i režiser u intervjuu za prosinačko izdanje magazina GQ dao je nekoliko izjava od kojih bi vam mogla ispasti vilica, a posebno se izdvaja jedna od njih. Ford naime smatra kako bi svaki muškarac trebao barem jedan put doživjeti seks s drugim muškarcem. 

"To bi im pomoglo da puno bolje razumiju i shvate žene. Pozicija u kojoj ste penetrirani je vrlo ranjiva i mislim da postoji jedan 'klik' koji bi se muškarcima mogao dogoditi u glavi da bi shvatili i cijenili kroz što sve žene prolaze cijeli svoj život. To nije samo pitanje seksa, već cijelog niza stvari koje formiraju način na koji svijet funkcionira, a zbog kojeg se žene stalno osjećaju napadnuto. Mislim da postoji jako puno muškaraca koji to uopće ne razumiju", kaže Ford.

Tom Ford | Author: REUTERS REUTERS
Sličnu je stvar Ford rekao 2014. godine, ali puno otvorenije.

"Svakog muškaraca mora biti poje*** barem jednom u životu. Ne morate se siliti na to. To vam je kao masaža, nema neke veće razlike. To biste trebali napraviti s nekim tko vam se sviđa, s prijateljem za kojeg mislite da je super", rekao je Ford tada novinaru, ali je puno godina kasnije izjavio kako je samo htio novinaru ići na živce, te da misli da je čak bio i pijan dok je to govorio.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.