Life
24345 prikaza

Sve teorije o dvojnici Melanije Trump

Melania Trump i Donald Trump
FRANCOIS LENOIR/REUTERS/PIXSELL
Supruga američkog predsjednika predmet je ogromnog interesa javnosti, naročito nakon nekoliko viralnih fotografija

Postoji jedna teorija zavjere da Melania Trump koristi dvojnicu za neke situacije, a fotografije nakon slijetanja Donalda Trumpa u Bruxelles neki dan samo su pojačale teorije. 

Dok je prva dama izlazila iz zrakoplova, neki su zamijetili da baš i ne liči na sebe. 

Kako pojašnjava Business Insider, teorija kaže da Melania koristi dvojnicu da je mijenja s vremena na vrijeme. Sve je to dio šireg narativa o Melaniji koja se ponaša tajnovito, ponekad uopće ne liči na sebe kad je se uslika iz nekog neobičnog kuta. 

Fotografije izlaska iz zrakoplova samo su dolijevali ulje na vatru teorija zavjere.

Melanija vrlo vjerojatno ne koristi dvojnicu, kao što je nisu koristile ni ranije prve dame. Osim toga, puno više liči na sebe na fotografijama sa sastanka NATO-a.

Cijela priča krenula je prije godinu dana. Dok su ona i Donald silazili sa predsjedničkog zrakoplova Air Force One, nakon uragana Harvey, pojavila se priča da Melania ne liči na sebe i odmah je krenula priča da ima dvojnicu. Nosila je velike sunčane naočale i šiltericu koja je prilično pokrivala njeno lice.

Melania Trump u Texasu | Author: DPA/PIXSELL DPA/PIXSELL
U rujnu je Trump razgovarao s ljudima nakon uragana Irma, na Floridi.

"Želim svima zahvaliti u svojme ime, u ime našeg potpredsjednika... Melania je zaista htjela biti tu s nama", rekao je Trump.

Međutim, Melania je stajala pored njega kada je ot rekao, i opet je nosila velike sunčane naočale i šiltericu zbog koje se njeno lice nije dobro vidjelo. Zbog Trumpovog komentara krenule su spekulacije, bez dokaza, da Melania zaista ni nije bila pored njega i da se radi o dvojnici.

Prilikom obraćanja novinarima na travnjaku Bijele kuće prošlog listopada, Trump je posebno naglasio da je njegova supruga pored njega, kao da novinari ne bi primijetili da je Melania pored njega da on to nije rekao.

"Moja supruga Melania, koja se nalazi tu s nama, smatra da je ova tema jako važna", rekao je Trump.

I taj komentar, zajedno s fotografijama tog događaja na kojima je Melanija fotografirana iz čudnih kuteva, je izazvao nagađanja da je s njim opet Melanijina dvojnica.

I na kraju, da zaključimo ovaj skup čudnih događaja, u prilog teorijama ne pomaže ni činjenica da prvu damu čuva agentica koja joj dosta sliči. Agentica koja ju čuva od veljače 2017. slične je visine i iste boje kose, te također često nosi sunčane naočale, baš kao Melania. Njihova sličnost također je dio teorija, opet bez dokaza, da je agentica često i u ulozi Melanijine dvojnice.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Zlata Barbalic
    zelda 11:42 13.Srpanj 2018.

    Ma sumnjam da ta dvojnica baš i govori slovenski..