Life
2833 prikaza

Sve zvijezde koje su zbog požara ostale bez doma

Gerard Butler/Požari
instagram
Rock legenda Neil Young po drugi je puta izgubio kuću u požaru, a za sve krivi - Trumpa

U gotovo nestvarnim požarima koji već danima haraju Kalifornijom, posebice okolicom Malbua, nastradale su ili do temelja izgorjele brojne vile poznatih i slavnih.

Škotski glumac Gerard Butler na društvenim je mrežama podijelio video svoje pougljenjene ulice i kuće čija je jedna polovica potpuno pretvorena u prah i pepeo.

"Evakuirani smo prije 48 sati i sada nam trebaju anđeli da nastave bivati oko naše kuće. Hvala hrabrim vatrogascima", napisala je pjevačica i glumica Jessica Simpson. Do temelja je izgorila i kuća pjevača i producenta Robina Thickea.

Ne zna se što je s vilom Lady Gage koja je preko društvenih mreža izrazila nadu da joj dom neće nestati u plamenu. Rekla je kako je evakuirana te se čak i fotografirala s umornim vatrogascima.

Nastradao je klan Kardashian-Jenner. Kaitlyn Jenner (nekada olimpijac Bruce Jenner) ostala je bez dijela kuće, ponajviše vrta. Uspjela se na vrijeme evakuirati skupa s partnericom i zajedničkim psima.

Khloe Kardashian je s kćeri otišla sestri Kylie, a objavila je potresnu fotografiju plamenih jezičaca koji prodiru u vrt njezine vile. Možda najpoznatija članica klana, Kim Kardashian, rekla je kako su imali samo jedan sat da se spakiraju te da su sada na sigurnom.

Ulicu gdje stanuje glumac Orlando Bloom vatra je progutala i iako se ne zna sudbina njegove kuće on se neko vrijeme sigurno neće moći vratiti.

TMZ piše kako je do temelja izgorio set gdje se danas snima serija "Westworld", a nekada "Dr. Quinn, žena vrač".

"Moje kuće više nema, ali sjećanja koja su se tamo odvila nitko ne može izbrisati", rekla je pjevačica Miley Cyrus te napomenula da su se svi uspješno evakuirali.

Pjevač Neil Young je, po drugi puta, ostao bez kuće radi požara, i pri tome napao predsjednika Trumpa koji je, pak, rekao, da je "loš menadžment šuma" kriv za požare.

"Nema to veze s time, nas ubija globalno zatopljenje i promijena klime", rekao je Young.

Posebno je napeto bilo za glumca Charlieja Sheena koji je preko društvenih mreža tražio roditelje te molio da mu se javi bilo tko ko je vidio Martina Sheena.

Na kraju se Martin Sheen preko televizije javio djeci, rekao da je evakuiran i na sigurnom, te da će spavati u automobilu na plaži.

Bez vila su ostali Liam Hemsworth i Tori Spelling, koja se sklonila kod kolegice iz hit serije iz devedesetih "Beverly Hills", te Luke Hemsworth kojem je izgorila garaža.

Nitko od spomenutih nije se zaboravio zahvaliti i pohvaliti rad vatrogasaca.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.