Life
7192 prikaza

Tajni dokumenti: Hitler je bio gay, volio je tinejdžere

Adolf Hitler
Wikipedia
U to vrijeme nije ništa radio i uporno je pokušavao ostvariti karijeru kao slikar

Adolf Hitler neko je vrijeme živio u gay hostelu u Beču, tvrdi profil CIA-e o nacističkom vođi, a prenosi Daily Mail. Godine 1943. sastavljen je dosje koji je kompiliran za tadašnjeg predsjednika Franklina D. Roosevelta, i kaže kako je Hitler u isto vrijeme bio "homoseksualac i heteroseksualac".

Dosje ima 70 stranica, a tvrdi i kako je Adolfa Hitlera kasnije seksualno privlačio i njegov zamjenik, Rudolf Hess, koji je bio, navodno, poznati transvestit.

Rudolf Hess | Author: Wikipedia Wikipedia
Izvješće je radio antropolog Henry Field, posebno odabran član posebne ekipe koju je sastavila Bijela kuća kako bi "iskopali" bilo kakvu vrstu informacija o najviše rangiranim njemačkim oficirima, posebno o vođi Hitleru.

Dosje "pokriva" sve od "biografije Hitlera" preko njegovog obrazovanja, opsesivnosti oko prehrane, načina ophođenja, najdraže glazbe te kako je radio i pripremao "svoje govore".

Detaljno se dotiče i analize Hitlerove seksualnosti u doba kada je živio u Austriji kao siromašni soboslikar u svojim ranim dvadesetima, a pokušavao se, vrlo neuspješno, probiti kao slikar.

Meldemannstrasse gay hostel | Author: Wikipedia Wikipedia
Javno je poznato da je Hitler stanovao u hostelu za muškarce u ulici Meldemannstrasse u Beču od 1010. do 1913. gdje su se održavale homoseksualne orgije.

Napustio je hostel kako bi se odselio u Njemačku nakon što mu je dodijeljeno očevo nasljedstvo.

Ured koji je bio prethodnik današnje moderne CIA-e, kaže kako je "hostel imao reputaciju mjesta gdje su stariji muškarci tražili mlađe u potrazi za homoseksualnim užicima".

Informacije o Hitlerovoj seksualnosti dao je i Ernst Sedgwick Hanfstaengl, koji je dvadesetih i tridesetih bio Hitlerov prijatelj i čovjek od povjerenja.

Ernst Sedgwick Hanfstaengl | Author: Wikipedia Wikipedia
S vremenom je prestao biti Hitlerov miljenik te je pobjegao u Veliku Britaniju, te onda otišao u SAD otkuda je bio po majci te počeo raditi za Rooseveltovu ekipu kojoj je davao informacije o Hitleru i njegovoj ekipi.

Izvještaj kaže kako je Hitlerov afinitet za Rudolfa Hessa bivao sve jačim i vrlo vjerojatno "graničio sa seksualnim osjećajima" nakon što su dvadesetih zajedno utamničeni.

Prema izvještaju to je dodatno dobilo na težini kada se saznalo da su homoseksualci iz hostela Hessa zvali "gospođa Anna", i da je bio tako otvoren oko toga da je bez kompleksa odlazio na balove odjeven u "žensku odjeću".

Privatni album Eve Braun | Author: C&T Auctions C&T Auctions
Hitler je u dokumentima opisan kao "sadomazohistički tip muškarca s jako izraženom homoseksualnom crtom".

"Njegov je seksualni život dualan kao i njegov politički život. U isto je vrijeme homoseksualan i heteroseksualan, socijalist i žestoki nacionalist, muškarac i žena", piše Henry Field. 

"Iako je pravi Adolf Hitler potpuno neuhvatljiv dijagnostičarima, postoje određeni indikatori koji kažu kako je njegova seksualna situacija bila izvor nevjerojatnih frustracija", piše u dosjeu.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • omfg 15:04 10.Listopad 2018.

    E ovo je homofobni članak. Očekujte prosvjednu notu LGBTIQTUVZŽ udruga.

  • vjaceslav 07:51 10.Listopad 2018.

    vrlo vjerojatno, a kao dokaz u prilog tvrdnji da je bio homoseksualac hitlerovo je vegeterijanstvo.

  • zota 18:24 09.Listopad 2018.

    Znao sam,sad trebamo sve pederčine poubijati...........