Life
36060 prikaza

Tko je Tiffany Trump i zašto jedina nije u Bijeloj kući?

Tiffany Trump
Mike Theiler/REUTERS/PIXSELL
Navodno je predsjednik zadužio svoju kći Ivanku da drži pod kontrolom neobuzdanu sestru

Američki predsjednik Donald Trump imenovao je svoju najstariju kći Ivanku za savjetnicu. I ne odvaja se od nje. Prošlog tjedna Ivanka je ugostila najmoćnije žene svijeta među kojima i Angelu Merkel i Christine Lagarde, neusporedivo je eksponiranija od prve dame Melanije Trump. No, američka javnost se pita šta je s Trumpovom drugom kćeri Tiffany.

Zašto je krije i zašto jedino ona, od svih odraslih članova obitelji Trump nije dio njegove administracije. Odranije poznato da Tiffany i Ivanka nisu u posebno dobrim odnosima, a mlađa je kći godinama živjela u Kaliforniji, daleko od oca, ali ne i od njegovog novčanika. Puno više nego Ivanka, koja se želi prikazati kao uspješna business-woman, Tiffany spada u društvo raskalašenih bogataša koji se na društvenim mrežama hvale skupocjenim odmorima, automobilima i zabavama.

Ivanka Trump POD TEPIHOM Life Prljave tajne Ivanke Trump

To bi mogao biti i jedan od razloga zašto je Trump ne želi blizu sebe, barem dok je predsjednik. Ili to možda ne želi Ivanka? Tiffany je nedavno završila srednju školu i planira studirati pravo, ali mnogo više vremena provodi tulumareći. Društvo su joj Kardashiani i bogata djeca Instagrama. No, kako piše magazin Vanity Fair, u posljednje vrijeme se našla pod kontrolom Ivanke koja, tvrdeći da ju je otac zadužio, diktira Tiffany što da odijeva, s kime će se družiti, kako se šminkati.

Prije nekoliko dana čak je jedna od tajnih službi išla tražiti šminku za usne koju je Tiffany, na savjet Ivanke, trabala nabaviti, otkrio je izvor ovog magazinu. U javnosti, Tiffany se drži u sjeni Ivanke, ali je veliko pitanje do kada će to biti tako. Američki mediji tvrde da je Tiffany, jedino dijete iz Donaldovog drugog braka, možda i najslabija karika obitelji kao izrazito sklona skandalima.

Pogledajte video:

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.