Life
31401 prikaza

Trumpove seks afere: Što mu je sve Melania oprostila

Donald i Melania Trump
Reuters/Pixsell
Ušavši u brak s njim, prihvatila je i svu prtljagu koju Donald nosi - a to su brojne žene s kojima je ljubovao

Moćan, bogat muškarac kao Donald Trump ima puno preduvjeta za osvajanje žena - barem onih koje na takve stvari "padaju". Američki je predsjednik veliki hvalisavac koji se svojim seksualnim aferama često hvalio, a upravo je to dio imidža koji ga prati i koji je njegova supruga Melania morala prihvatiti.

Osim toga, od 1980-e, protiv Donalda je podignuto najmanje 15 optužbi za seksualno uznemiravanje, no većina ih je riješena nagodbom ili pak, pretpostavlja se - zastrašivanjem s njegove strane.

Ivana Trump

Trumpove žene i ljubavnice | Author: Pinterest Pinterest

Njegova prva supruga Ivana je žena s kojom ima troje djece. Par se vjenčao 1977. te su navodno imali poprilično dobar brak jer je Ivana znala biti "strpljiva i poslušna, kao prava žena" - često je govorio narcisoidni Donald. Ivana je prije upoznavanja Donalda bila u braku koji je potrajao svega dvije godine, a lijepa je Čehinja gradila svoju karijeru modela. No, uskoro su počele pristizati glasine o sve češćim Donaldovim švrljanjima, a osobito o nečemu što se iz "provoda" pretvorilo u vezu.

Marla Mapes

Trumpove žene i ljubavnice | Author: Pinterest Pinterest

Upravo je ona žena zbog koje se raspao Donaldov brak s Ivanom. Poznavali su se još od 1980-ih, a priča se kako je njihova afera trajala godinama u kojima je Donald vješto lagao ženi Ivani. On nije tratio vrijeme i vrlo brzo se vjenčao s Marlom, a par je zajedno dobio dijete - kćer Tiffany. No, vrijeme je Marli dokazalo istinitost stare poslovice - jednom varalica, uvijek varalica. 

Gabriella Sabatini

Trumpove žene i ljubavnice | Author: Pinterest Pinterest

Ova slavna i lijepa tenisačica navodno je bila u seks aferi s Donaldom dok je još bio u braku s Ivanom i u preljubničkom odnosu s Marlom. No, što je za uspješnog biznismena poput njega bavljenje s tri stvari odjednom?

Carla Bruni | Author: Hendrik Ballhausen/DPA/PIXSELL Hendrik Ballhausen/DPA/PIXSELL

Carla Bruni

Sadašnja supruga Nicolasa Sarkozya još je jedan dokaz kako Trump preferira strane ljepotice. Afera s Talijankom dogodila se još kad je ona bila mladi model te kada je navodno imala svojevrstan "kompleks tate", pa ju se često povezivalo sa starijim muškarcima - zbog Donalda je navodno ostavila Micka Jaggera. Afera između nje i Donalda je pukla nakon što je Carla poprilično agresivno zahtijevala da on ostavi Marlu zbog nje. 

Anna Nicole

Trumpove seks afere | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons

Sljedeća u nizu Donaldovih osvajanja bila je mlada manekenka Vicky Smith, koja je brzo promijenila ime u Anna Nicole te je postala uspješan Playboy model, ali je ostavila Donalda kako bi se udala za ostarjelog naftnog tajkuna.

Sandi Korn

Trumpove seks afere | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons

Ova je manekenka prema vlastitim riječima izašla na desetak spojeva s Donaldom te je čak i izjavila kako je seks s njim bio nešto najbolje što je doživjela. Završila je karijeru kao porno glumica.

Stormy Daniels

Trumpove seks afere | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons

Brojni su navodi kako se Donaldu svidjela još jedna zvijezda filmove za odrasle, Stormy Daniels, a njihova je veza trajala svega mjesec dana.

Rowanne Brewer

Svi znaju za Donaldovu slabost prema missicama, a upravo je to pokazao i na primjeru Rowanne Brewer. Njihova je veza bila službena i trajala je mjesecima, a ona je kasnije u medijima govorila samo najljepše stvari o njemu.

Alison Giannini

Sljedeća je na popisu Alison, agentica nekretninama, model i glumica iz Rumunjske s kojom se upoznao na spoju na slijepo, a njihova je veza prema njenim riječima propala, jer je Donald još uvijek bio zaljubljen u svoju bivšu ženu, Marlu.

Trumpove žene i ljubavnice | Author: Pinterest Pinterest

Jackie Siegel

Još jedna koja je izjavila kako je s Donaldom odlično u krevetu je Jackie Siegel, jedna od rijetkih žena s kojom je bio a da je blizu njegovih godina. Nekadašnja manekenka i američka posvuduša nije mu dugo bila zanimljiva.

Brojne su i priče o njegovim osvajanjima, poput onog princeze Diane i drugih popularnih žena, no za sada su te priče ostale samo na razini glasina, jer ih niti jedna strana nije potvrdila.

Pogledajte video:

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.