Life
771 prikaza

Video na Youtubeu dokazuje koliko je jednostavno oteti dijete

Otmica djeteta
Youtube
Video prikazuje eksperiment popularnog šaljivca s YouTubea, Joeyja Saladsa, koji je bez problema mogao oteti djecu na igralištu

Naoružan slatkim psićem, Salads je bez problema mogao odvesti djecu s igrališta, a sve što je trebalo bio je trenutak roditeljske nepažnje.

Prvo je upitao roditelje misle li da bi mogao nagovoriti njihovu djecu da odu s njim. Tri majke su bile više ili manje uvjerene da nema šanse da se tako nešto dogodi, jer one svakodnevno upozoravaju djecu da ne razgovaraju s nepoznatim ljudima. Nakon što je pak dobio njihovo dopuštenje, prišao je djeci i pitao ih žele li podragati njegovog psa. Svo troje djece je pristalo te ih je Salads brzo uvjerio da s njim napuste igralište (kako bi vidjeli druge štence).

Video završava riječima "Više od 700 djece je oteto svakog dana, što je više od četvrt milijuna godišnje. Jesi li vaša djeca sigurna?", što je zavrijedilo da svaki roditelj zastane i zamisli se, piše Independent.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.