Life
254 prikaza

Vodič za darove suludo bogatih: Može i najveća limenka kavijara

Bogatašica ide u privatni zrakoplov
Thinkstock
Čak i oni koji na prvi pogled imaju sve, vole dobiti poklone za Božić

Što biste poklonili nekome tko ima sve?

Kad novac nije nikakav problem, može se činiti da osobi ništa ne treba, ali svatko voli primiti makar mali znak pažnje. Ili malo veći, ovisno od osobe do osobe.

Business Insider je osmislio 11 skupocjenih darova za bogate, kojima će se i oni s itekako debelim novčanicima zasigurno razveseliti.

Organizirajte im vožnju s Keanu Reevesom 

KRGT-1 je prvi motor tvrtke Arch Motorcycle, koju su osnovali Keanu Reeves i Gard Hollinger 2014. godine. Ovaj poseban motor, u ograničenom izdanju, možete dobiti u paketu s dvodnevnom vožnjom po obali Kalifornije na kojoj će vas pratiti Reeves i Hollinger za svega 150.000 dolara.

Nabavite im vlastitu milijardersku igračku

Quadski XL je vozilo koje može voziti po svim terenima, pa se može transformirati i u plovilo koje vozi brzinom od 72 km/h po vodi i zemlji. Ovo vozilo košta 50.000 dolara.

Istrošite se na najvećoj limenci kavijara

Francuski proizvođač kavijara Petrossian izradio je svega 50 najvećih limenki (teških skoro 10 kg) kavijara na svijetu. Ovo veselje koštat će vas 125.000 dolara.

Počastite ih s najluksuznijim odmorom u životu

Stranica za šoping za izuzetno bogate - VeryFirtsTo - nudi putovanje koje traje tri tjedna, a tijekom kojeg možete obići 10 najluksuznijih hotelskih soba na svijetu, od Dubaija do Tokija, za svega 544.308 dolara.

Glamurozna dama u vašem životu uživat će u ovom paketu s Net-a-Portera

Ovaj paket uključuje dovoljno torbica i cipela da dama bude zadovoljna dulje vrijeme. U njemu se naime nalazi 20 pari cipela i 16 torbi koje će za vas osobno izabrati ekipa s Net-a-Portera. Cijena se kreće oko 35.000 dolara, no ovisi o izabranim modnim markama.

Poklon | Author: Thinkstock Thinkstock

Pošaljite ih na jednogodišnju privatnu turneju po svijetu

VeryFirstTo ima paket kojeg su prozvali "The Four Jet Tour", a označava jednogodišnju turneju privatnim zrakoplovom. Poklon uključuje karte za četiri najekskluzivnija putovanja: 24 dana po hotelima "Four Seasons"; put po Italiji za ljubitelje umjetnosti; put diljem ekvatora i obilazak nekih od najudaljenijih i izoliranijih mjesta na svijetu. To zadovoljstvo ćete platiti 300.297 dolara.

Posebno dizajnirana šahovska ploča

Neka im omiljeni arhitekt dizajnira šahovsku ploču koja će biti inspirirana njegovim najpoznatijim djelima. I to za samo 9.000 dolara.

Neka se ljubiteljima automobila ispune snovi

VeryFirstTo nudi i probnu vožnju s različitim superautomobilima svakog tjedna, tijekom godinu dana. Za ovo iskustvo vrijedno 369.890 dolara, potrebno je imati europsku vozačku dozvolu.

Počastite ih ekstravagantim satom

"Type 3" sat nije za svakoga. Ovo Ressencevo remek-djelo ima posebne diskove koji se zasebno rotiraju prema satu, minutama, sekundama i danima u tjednu. A košta 39.742 dolara.

Kupite im otok koji će postati njihovo tajno utočište

Za pustolove je pronalazak privatne plaže nekad tolika muka da je jednostavnije kupiti svoj otok. Privati otok je savršeni poklon za milijardera koji želi izolaciju ali i avanturu, jer na većini otoka koji se prodaju doslovno nema ničega. A lijepi otočić se može kupiti već za četiri milijuna dolara.

Pošaljite ih na putovanje za pamćenje

Ljubitelji svemira će biti najsretniji ako im kupite kartu koja se nalazi na godišnjem popisu darova Neimana Marcusa. 2016. godine će kupac moći otići na probnu vožnju s World Viewsom, tvrtkom koja planira putovanja balonom na visini od 30 km iznad zemljine površine. A 2017. godine moći ćete poletjeti još i više. Definitivno se isplati za 90.000 dolara.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.