Life
9246 prikaza

Život s ocem monstrumom: "Imao je robinje, bio je lud..."

Katy Morgan-Davies, kćer vođe kulta
screenshot/youtube
Nakon bijega nije imala nikakve društvene vještine, nitko osim oca je nije smio dodirnuti...

Žena koja je odgojena u kultu svog poremećenog i nasilnog oca progovorila je o hororima iz svog djetinjstva. Katy Morgan-Davies (33), prisjeća se kako je razgovarala sa slavinama te se pokušala sprijateljiti s mišem, jer nije imala apsolutno nikakvog drugog društva.

Danas se ona hrabro odrekla anonimnosti te otkriva kako je bila redovito premlaćivana te psihički zlostavljana od strane oca, Aravindana Balakrishnana, komunista pod nadimkom Drug Bala koji je isprao mozak svojim sljedbenicima uvjeravajući ih kako je svojevrstan bog.

Katy je bilo zabranjeno ići u školu ili uopće se približiti drugoj djeci, a njen se život svodio na četiri zida u njihovoj poremećenoj zajednici u južnom Londonu. Uz nju su živjele očeve seksualne robinje kojima je manipulirao do te mjere da su skakale na svaki njegov pogled.

- Nisam bila osoba sa svojim imenom i prezimenom cijeli život, kult mi je oteo osobnost i zato se danas više neću skrivati - kaže Katy.

Ona je rođena u tzv. Radničkom institutu vođenog marksizmom, lenjinizmom i mislima Mao Zedonga. Osim toga, njen je otac idealizirao Sadama Husseina te je želio postati veći od svih poznatih diktatora.

- Bilo je grozno, živjela sam kao ptica u kavezu, nisam smjela niti izaći na vrt kako bi se igrala. Njegove sljedbenice su cijele dane pisale pjesme i držale govore o tome koliko je moj otac divan, premda je bio narcis i psihopat - ističe Katy.

Pogledajte video:

Ona je napokon uspjela pobjeći 2013., u dobi od 30 godina, a zbog svog odgoja uopće se nije znala ponašati u normalnom društvu, nije se znala koristiti osnovnim kućanskim uređajima, pa čak niti prijeći cestu.

Njen otac Balakrishnan je dobio kaznu zatvora od 23 godine s osudom za silovanje i prisilno zatočenje.

Silio nas na seksualne boleštine

Šačica žena koja je bila u njegovom kultu je radila što god mu se prohtjelo, a on je svaki dan imao novu boleštinu, fetiš i seksualni čin koji je htio isprobati. Njima je pak prijetio kako će umrijeti izađu li iz zajednice, a uvjerio ih je kako ima stroj nazvan Jackie koji može uzrokovati prirodne katastrofe, a okidač za to će mu biti njihovo loše ponašanje. Zvuči ludo, no vjerovale su u to.

Prije oslobođenja, Katy nikad nije bila kod liječnika, zubrara ili nečeg sličnog.

- Tretirali su me kao eksperiment, nitko drugi osim mog oca me nije smio dotaknuti, a kamoli zagrliti. Morala sam nositi uniseks odjeću te nisam smjela imati niti jednu igračku - objašnjava Katy.

U tome svemu, Katy uopće nije znala da joj je on otac, kao niti to da joj je majka žena koju je znala samo pod nazivom "drugarica Sian".

Njena je majka izvršila samoubojstvo na Božić 1996, bacivši se kroz prozor, a Katy se prisjeća krvavog tijela žene ispod prozora kako vapi Balakrishnanu "samo me ubij".

Danas Katy studira i pokušava naći zadovoljstvo u malim stvarima, trudeći se shvatiti kako normalan život funkcionira, no u svemu tome ipak je praćena brojnim traumama koje vjeruje nikad neće uspjeti zaboraviti.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.