Style
8514 prikaza

Cijeli svijet priča o vjenčanici nasljednice Swarovskog

Vjenčanje Victorije Swarovski
Instagram
Victoria Swarovski se udala prošli tjedan za njemačkog poduzetnika

Postoje vjenčanice,ali postoje i vjenčanice za koje se može reći samo "Majko Božja, što je ovo, ovo ne postoji!". Jedna vjenčanica iz ove druge kategorije trenutno je vjenčanica o kojoj govori cijeli svijet, naročito žene.

To je vjenčanica Victorije Swarovski, pjevačice koja je ipak više poznata kao nasljednica kristalnog carstva Swarovski. Prošli tjedan se udala za njemačkog poduzetnika Wernera Mürza. Velebno vjenčanje održalo se u Trstu, a vjenčanicu o kojoj se govori već danima kreirao je Michael Cinco.

Na njoj se nalazi ni manje ni više nego 500.000 Swarovski kristala, napravljena je od šest metara tkanine i teška je 45 kilograma.

 

My favorite pictures of all times... thank you to everyone who supported me over all these years... @bunte_magazin go and get the new issue...

A post shared by Victoria Swarovski💎 (@victoriaswarovski) on

Izrada vjenčanice koštala je gotovo milijun i pol eura i gotovo sve modne kritičare ostavila bez daha.

 

I said YES to the love of my life! ❤️❤️❤️

A post shared by Victoria Swarovski💎 (@victoriaswarovski) on

Victoria Swarovski je vjenčanicu nosila na glavnoj ceremoniji, a kasnije se presvukla u nešto malo 'komotnije' - kada su rezali tortu i za party.

Vjenčanje i zabave su trajale tri dana i sve je naravno bilo 'začinjeno' hrpom Swarovski kristala - što na odjeći što u darovima za goste.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.