Style
11798 prikaza

Čudo na kotačima: Košta 11 mil kuna i ima svoju garažu

Volkner Mobile Performance S
Volkner
Bogataši često putuju privatnim zrakoplovima, ali za one sa strahom od visina dostupna su i alternativna sredstva

Mnogi ljudi sanjaju o udobnoj kući na kotačima kako bi mogli u bilo koje vrijeme ići gdje god žele. No, jedna njemačka tvrtka otišla je dalje i dizajnirala luksuzni dom na kotačima.

Volkner Mobil Performance S je jedna od najnovijih mobilnih kuća koje predstavlja njemačka tvrtka Volkner. Na prvi pogled izgleda kao obični autobus; međutim, iznutra možete vidjeti harmoničnu luksuznu unutrašnjost u kojoj je sve pažljivo odabrano sve do zadnjeg detalja.

Mercedes S600 Guard Superluksuz Top News Ovako izgledaju Mercedesi za Plenkija i Kolindu

Autobus je dug oko 12 metara i ima gotovo sve što je potrebno modernoj obitelji tijekom izleta. Još jedna posebnost Volknerovog čuda na kotačima je što ima potpuno opremljenu kuhinju s velikim prostorom za kuhanje što se rijetko viđa u mobilnim kućicama.

Pogledajte galeriju.

1/8

Također, tu je i prostrana spavaća soba s king size krevetom, ugodnim salonom, brojnim TV-ima s ravnim zaslonom, a uklonjivim zidom možete jednostavno osloboditi više prostora kad god je to potrebno. Svako područje ima puno kožnih i drvenih elemenata koji čine cjelokupnu unutrašnjost još ekskluzivnijom. I naravno, tu je udobna i grijana kupaonica.

Porscheova superjahta 12 milijuna dolara Style Porsche izbacio jahtu kakvu svijet još nije vidio

Možda je jedna od najimpresivnijih značajki luksuzne mobilne kuće je izgrađena garaža koju nosi ispod dnevnog boravka. Postoji hidraulično dizalo koje će vam pomoći pri ulasku automobila u garažu ili iz nje.

Pogledajte video.

Volkner Mobil Performance S predstavljen je na nedavnoj izložbi Caravan-Salon 2017 u Düsseldorfu, Njemačka. Procjenjuje se da će u prodaju ići po cijeni od 1,7 milijuna dolara. To je vozilo napravljeno po narudžbi koja se može mijenjati u skladu s posebnim zahtjevima kupca.

Ilustracija luksuznih stvari ima kupaca Style Snobizam bez mjere: 1 kondom za 425 kuna?

Stephanie Volkner, direktorica Volkner Mobil GmbH, rekla je: "To je prava kuća na kotačima. Naši klijenti obično imaju velike tvrtke, žele slobodno putovati, žele odlučiti kamo idu tek kada započnu svoje putovanje, a ne prije, pogledaju vrijeme i kreću, žele živjeti u vlastitom, vrlo osobnom prostoru. Sam pojam "ekskluzivno" je za svakoga jako različit. Nekima je to zlatna slavina pa će prostor biti ekskluzivan, za mene je ekskluzivna skladna unutrašnjost, a svi su materijali najviše kvalitete i njihova obrada je na najvišoj razini".

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.