Jedan od najstresnijih poslova u mornarici je zasigurno onaj kuhara na podmornicama
Obrok je uvijek bolji ako ga se priprema pod prijetnjom, u napetim uvjetima - rekao je američkom novinaru glavni kuhar podmornice USS Seawolf prije no što mu je ponudio da proba njegovog jastoga, juhu od junetine i riže, pečena rebra i krumpire, salate i sladoled.
Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude.
Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima.
S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima,
ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
je tak je i pri saboru,rekel mi je blaz on nosi robu u restorana
samo nek je konjaka,za hranu ćemo lako.Dnevno mazneš litru konjaka,komande na autopilota i uživaj......