Goli kuhar Ispovijest Jamie Olivera: Kako sam bankrotirao Prvi restoran otvorio je 2008. Zvao se 'Jamie's Italian', uz pomoć svog mentora, talijanskog chefa Gennara Contalda 09:36 23. Kolovoz 2019.
JAMIE OLIVER Tajna potpune propasti 'Golog kuhara' - bio je neuništiv Jamie Oliver je, čini se, skroz bankrotirao - svi njegovi restorani dobivaju ključ u bravu 13:33 21. Svibanj 2019.
GUŠTI Dani internacionalne kuhinje: Chill&Grill New Experience Ove ćemo vas godine na Chill&Grill festivalu okusima odvesti na put oko svijeta. Dođite na Bundek i otkrijte kako se gr… 15:26 08. Travanj 2019.
Bio je čist Policija objavila detalje Bourdainove smrti U njegovom tijelu pronađeni su samo tragovi lijekova koji odgovaraju njegovoj terapiji 16:00 24. Lipanj 2018.
opasno po zdravlje Ovu hranu nipošto ne perite prije kuhanja Iako većina ljudi misli kako sve treba oprati jer je čisto i sinonim za zdravo, to nije uvijek istina 10:39 17. Veljača 2018.
ISPOD POVRŠINE Morski menu: Ovako se hrane mornari u podmornicama Jedan od najstresnijih poslova u mornarici je zasigurno onaj kuhara na podmornicama 16:25 09. Siječanj 2018.
ZNANOST O KUHANJU Kemičari otkrili kako skuhati savršenu tjesteninu Tko kaže da kuhanje nije znanost? Trik je znati kako soliti i izbjegavati ulje 09:24 23. Ožujak 2017.
Ana Roš Slovenska kuharica: O njoj svi govore, a roditelji je se srame Daleko najuspješnija kuharica u susjednoj nam državi priča o svojoj borbi za priznavanje u muškom svijetu 14:15 09. Ožujak 2017.
TRIKOVI U KUHINJI Režete li povrće krivo? Vodič otkriva najbolji način Profesionalni kuhari otkrivaju kako se ispravno reže povrće 10:56 04. Veljača 2017.
Gastro preporuka Najbolji restorani; Rade čuda od lokalnih namirnica Dio odabranih restorana između Slavonije i Primorja, ne računajući Zagreb, očarava finim sezonskim jelima. Većinu namir… 08:22 13. Srpanj 2016.
Bitka za titulu Kulinarski svijet ratuje: Tko je najbolji kuhar na svijetu Je li moguće imenovati nekog najboljim kuharom na svijetu i kako odlučiti tko je zaslužio tu prestižnu titulu? 10:18 19. Veljača 2016.
Zdrava hrana Redovito ga koristite dok kuhate, a nemate pojma što radi vašem srcu Iako svako malo saznajemo o novim namirnicama koje su iznimno zdrave, ni one iz tradicionalne kuhinje nisu "za baciti",… 09:40 26. Siječanj 2016.
Raznolikost okusa Vrhunski kuhari odabrali svoje četiri namirnice za sudnji dan Kad bi mogli odabrati samo četiri namirnice koje bi kuhali do kraja života, što biste izabrali? 13:31 20. Prosinac 2015.
Nema bacanja Kud sad sa svim tim bjelanjcima? Postoje super načini kako ih iskorisititi Nudimo vam osam načina kako da iskoristite preostale bjelanjke i žumanjke nakon kuhanja 11:30 18. Prosinac 2015.