Style
4638 prikaza

Putin prodaje svoj najskuplji sat - košta milijun dolara

Putinov Patek Philippe
1/8
screenshot/youtube
Ruski predsjednik veliki je obožavatelj luksuznih satova čija vrijednost daleko premašuje njegovu godišnju plaću

Vladimir Putin često je viđen s nekim od najskupljih satova, a sada je odlučio ponuditi na aukciji svoj sat vrijedan milijun dolara. Riječ je o satu Patek Philippe 5208P koji se prodaje samo provjerenim klijentima, a to znači da je Putin njihov redovni kupac, piše Business Insider.

Putinov Patek Philippe | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube

5208P jedan je od najluksuznijih satova poznatog švicarskog urara, a opremljen je preciznom štopericom i kalendarom koji prati čak i prijestupne godine i automatski dodaje dvadeset i deveti dan u veljači. Ipak, postoji mogućnost da je to sat nekog drugog Vladimira Vladimiroviča Putina, kako upozoravaju neki analitičari. Svaki Patekov sat ima dokumentaciju na kojoj piše ime i prezime vlasnika, ali praktički je nemoguće provjeriti je li stvarno Putin kupio taj sat ili se samo netko predstavio kao on.

Putinov Patek Philippe | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube

Kako bilo da bilo, u Monacu će se taj sat uskoro naći na aukciji i početna cijena još nije ustvrđena. Tko će biti novi sretni vlasnik tog skupocjenog sata vidjet će se za nešto više od mjesec dana kada će kupci moći licitirati stotinama tisuća eura da kupe nekadašnji Putinov sat.

Putinov Patek Philippe | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Mumija0001
    Mumija0001 07:46 07.Lipanj 2017.

    Pišite Vi o"našim" satovima,pohranjeni kod Sanadera.