Style
4026 prikaza

San milijardera: Lexusova jahta za superbogate

Lexusova jahta LY 650
1/6
Screenshot
Nova luksuzna jahta trebala bi biti dostupna krajem ove godine, a cijena joj zasada nije poznata

Lexus je dovoljno dugo sinonim za luksuz i ekstravaganciju, naročito među automobilima. Nisu nepoznati ni u svijetu jahtinga. Još 2017. godine najavili su koncept kojeg su jednostavno nazvali Sport Yacht, a sada su spremni otići i korak dalje s proizvodnjom jahte koju nazivaju LY 650. 

Taj brod neće biti samo poboljšana i uljepšana verzija tog koncepta, a iako se zapravo još i ne zna točno kako će izgledati, Lexus je objavio fotografije koje navaljuju dolazak njihovog novog luksuznog modela. Ono što se po njima može zaključiti je da će biti poprilično veći od koncept modela, koji se veličinom od nešto manje od 13 metara i nije mogao nazvati jahtom.

Pogledajte galeriju u nastavku.

1/6

LY 650 veličine je gotovo 20 metara s motorima od 800 KS.  LY 650 će biti i puno prostraniji od konceptualnog modela, imat će tri kabine i tri toaleta, a može primiti šest putnika. Bit će opremljen i spremnicima vode za duža putovanja, piše MSN

Superjahta Black Swan Nevjerojatan luksuz Style Superjahta Crni labud san je svakog milijardera

Konstrukcija prvog LY 650 je u tijeku, a Lexus je projekt povjerio kompaniji Marquis Yachts, istoj koja je izgradila koncept sportske jahte, a ako je suditi po tom primjeru, milijarderi će dobiti novo omiljeno plovilo za putovanja svjetskim morima. 

Očekuju kako će prvi LY 650 debitirati na svjetskoj sceni u drugoj polovici ove godine.

Lexusova luksuzna jahta LY 650 | Author: Screenshot/Youtube Screenshot/Youtube
A cijena? Zasad nije poznata, ali poznavajući Lexus teško da će biti dostupna u komercijalnoj prodaji.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.