Tehno
600 prikaza

Apple potvrdio: Svaku bežičnu slušalicu moći ćete kupiti zasebno

Apple iPhone 7
Apple
Apple je sada potvrdio za Mashable da će nuditi kupnju pojedinačnih slušalica, odnosno ako izgubite jednu ne morate kupovati cijeli paket za 160 dolara već ćete moći kupiti samo slušalicu koja vam nedostaje

Appleove nove bežične slušalice, AirPods, tema su mnogih rasprava otkad je Apple u srijedu predstavio novi iPhone 7 i iPhone 7 Plus.

Naime, u skladu s najavama slušalice će se na 'sedmici' povezivati preko Lightning konektora i na taj način se Apple riješio klasičnog stereo konektora. Kako bi smanjili brige vlasnika raznih slušalica, uz svaki telefon nudit će adapter za klasične slušalice. 

No, Apple želi da većina korisnika kupi bežične slušalice, AirPods, za koje moraju izdvojiti 160 dolara. Iako slušalice dolaze u kutijici, šanse da ih izgubite visoke su. 

Apple je sada potvrdio za Mashable da će nuditi kupnju pojedinačnih slušalica, odnosno ako izgubite jednu ne morate kupovati cijeli paket za 160 dolara već ćete moći kupiti samo slušalicu koja vam nedostaje. 

Cijena jedne slušalice još nije poznata, no procjenjuje se da će biti oko 50 dolara. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.