Tehno
204 prikaza

Skini kolekciju Viber stickera s likom Zdrave Krave i podijeli zdravu spiku

Stickeri Zdrave Krave
Zdrava Krava
Zdrava Krava je u suradnji s Viberom kreirala 35 ekskluzivnih stickera. Sticker pack besplatno preuzmi na svoj iOS i Android uređaj ili desktop računalo do 16.8.2016

Besplatno downloadaj zabavnu kolekciju Zdrava Krava stickera na Viberu! Neka tvoja nova viberrrrrastična komunikacija započne već danas!
Slika ponekad govori više od riječi, a u u ovoj jedinstvenoj kolekciji pronaći ćeš stickere Zdrave Krave za svaku situaciju.
Kako do fantastičnih Viber stickera?
Zdrava Krava je u suradnji s Viberom kreirala 35 ekskluzivnih stickera. Sticker pack besplatno preuzmi na svoj iOS i Android uređaj ili desktop računalo do 16.8.2016. Za download stickera, unutar svoje Viber aplikacije odaberi opciju "Više", nakon toga klikni na "Trgovina naljepnicama" i unutra potražiti stickere Zdrave Krave. A možeš ih preuzeti i ovdje.
Pridruži se zdravom chatu
Ali to nije sve jer uz download automatski postaješ i članica Zdrava Krava chat grupe s trendovima i savjetima za zdravlje i kvalitetniji život. Dovoljno je samo potražiti kanal Zdrave Krave u Public Chats

Stickeri Zdrave Krave | Author: Zdrava Krava Zdrava Krava

(Javni razgovori) tražilici ili ga direktno pronaći OVDJE. Nakon što počneš pratiti kanal, sav sadržaj bit će ti odmah dostupan.
Zdrava Krava ti tijekom svibnja i lipnja priprema brojna iznenađenja, nagradne natječaje i live chatove s trenerima, nutricionistima i ambasadorima zdravog života na društvenim mrežama. Prati Zdravu
Kravu
i na vrijeme saznaj termine live chatova i nagradnih natječaja.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.