Tehno
112 prikaza

Tesla Motors planira proizvoditi još jeftinije automobile

Tesla Motors Model 3
Reuters/Pixsell
Teslin Model 3 predstavljen je krajem ožujka, a u prva 24 sata od otvaranja prednarudžbi naručilo ga je čak 115.000 ljudi

Fanovi Tesla Motorsa napokon bi mogli doći na svoje jer je Elon Musk najavio da će u budućnosti raditi još jeftinije električne automobile.

U razgovoru s norveškim ministrom prometa i komunikacija, šef Tesla Motorsa i SpaceX-a rekao je kako će njihovi automobili biti još jeftiniji od Modela 3 te samim tim dostupni većem broju ljudi.

"Jako sam sretan što smo proizveli auto koji većina ljudi može priuštiti. A u skoroj budućnosti ponudit ćemo automobile koji će biti dostupniji još široj publici", rekao je Musk.

Teslin Model 3 predstavljen je krajem ožujka, a u prva 24 sata od otvaranja prednarudžbi naručilo ga je čak 115.000 ljudi. Velikom interesu kumovala je cijena od 35.000 dolara, što je dosta niže od ostalih Teslinih modela.

"Model 3 je dostupan 50 posto publike na koju ciljamo. Četvrta generacija naših automobila bit će dostupna svima", zaključio je Musk.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.