Tehno
1951 prikaza

Zavirite u novi luksuzni Mercedes kombi vrijedan 360 tisuća eura

Mercedesov Jet Van
1/3
http://www.beckerautodesign.com/jetvan/
Novi Mercedesov Jet Van bazira se na dizajnu Sprintera, a napravljen je za šest putnika koji mogu uživati u apsolutnom luksuzu

Kalifornijska tvrtka Becker Automotive kreirala je prvi VIP prijevoz u obliku 360.000 eura vdijednog kombija koji se slobodni može opisati kao privatni mlažnjak na cesti. Riječ je o Mercedes-Benz Sprinteru koji se u novom izdanju naziva samo Jet Van s punim pravom - od najskuplje kože na sjedalima, ogromnim flat screen televizorima, audio kvalitetom zvuka sličnom onih iz glazvenih studija, ambijentalnim osvjetljenjem...

Mercedesov Jet Van | Author: http://www.beckerautodesign.com/jetvan/ http://www.beckerautodesign.com/jetvan/

Jet Van dizajniran je za luksuzna poslovna putovanja, a sjedala se lako pretvaraju u ležajeve za potrebe odmora.

Mercedesov Jet Van | Author: http://www.beckerautodesign.com/jetvan/ http://www.beckerautodesign.com/jetvan/

Osim toga, sjedala imaju vlastitu kontrolu temperature grijanja ili hlađenja, a naravno da se u kombiju nalazi i mini bar s pićima te grickalicama.

Mercedes Jet Van | Author: Becker Automotive Design Becker Automotive Design

Howard Becker izjavio je kako mu je trebalo gotovo osam mjeseci za dovršenje Jet Vana, iako se izvana čini kako je riječ o normalnom Mercedes Sprinteru.

Jet Van ima BlueTEC 3-litreni dizelski motor s ekološkom tehnologijom Diesel Exhaust Fluid sustav koji ubrizgava posebnu tekućinu u ispušni sustav kojom se dušikovi oksidi pretvaraju u bezopasan dušik i vodu u posebnom pretvaraču, kapacitet prtljažnika od 2.435 kg nosivosti.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.