Top News
979 prikaza

Bernardić suvereno dobio povjerenje stranke

Davor Bernardić
Robert Anić (PIXSELL)
Sada je samo pitanje kakve sankcije će stranka izreći disidentima

Nitko od SDP-ovaca nije dao glas za smjenu aktualnog predsjednika Davora Bernardića, a četiri člana bila su suzdržana. Još uvijek nije jasno hoće li biti sankcija za njegove kritičare. 

- Hvala članovima Glavnog odbora na jednoglasnom povjerenju uz četiri glasa suzdržana. Nastavljamo dalje raditi za Hrvatsku. SDP je jedina alternativa ovoj lošoj Vladi, rekao je Davor Bernardić rekavši da ne zna koji su članovi bili suzdržani.

- Nitko nije tražio tajno glasovanje, nastavljamo raditi u interesu Hrvatske. Ja sam devet mjeseci svima pružao ruku, a skoro sam bez nje ostao. Jedno je sigurno - način na koji se preko medija vodi politika koja šteti SDP-u neće se nastaviti. Ne znam točno kada ćemo donijeti odluku o Mirandu Mrsiću i Milanki Opačić, dodao je.

Predsjednik SDP-a poručio je članovima Glavnog odbora netom prije sjednice da na sjednici žele proanalizirati situaciju kako bi krenuli put jačega i boljega SDP-a, jer samo jak SDP, ustvrdio je, zemlji može vratiti nadu i dostojanstvo, kao što je to i učinio do sada dva puta.

Davor Bernardić SDP Top News Bero je svima postao teret i sada je lovina...

Bernardić je izjavio da želi jak SDP koji, uz ostalo, neće ustuknuti kada dođe do podmetanja, koji se bori za sve ljude u Hrvatskoj, koji potplaćenim radnicima omogućuje da imaju minimalnu plaću na razini 60 posto prosječne plaće, svim roditeljima dostupnost dječjih vrtića, bolje i kvalitetnije školovanje te koji starijima i nemoćnima omogućava dostojanstvo u starijoj životnoj dobi.

Istaknuo je i da SDP u Hrvatskoj svima želi omogućiti pravo na izbor karijere, fakulteta i pravo na izbor životnog partnera, a ne da nam vlada gura ovakav obiteljski zakon "koji nas gura u 15. stoljeće", prenijela je Hina.

Pozvao je članove Glavnog odbora da demonstriraju kako je SDP jedina alternativa koja može voditi Hrvatsku i da pokažu da zemlja zaslužuje ići naprijed radom i poštenjem, a oni su mu uzvratili povjerenjem.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.