Top News
22388 prikaza

Gazdina supruga: "40 godina bila sam sama s djecom"

Ivica i Vesna Todorić
1/2
Goran Jakus (PIXSELL)
Supruga Ivice Todorića po prvi put govori za neki medij o životu nakon Agrokora

Nikad u životu nisam mislila da bi nam se ovako nešto moglo dogoditi. Nemam riječi kojima bih opisala kako se osjećam u trenucima kad mi supruga tretiraju kao najvećeg krivca u zemlji za koju je srcem radio više nego za svoju obitelj. 

- Moj suprug samo je radio i radio, a ja sam 40 godina bila sama s mojom djecom. I na godišnjim odmorima nikad nije mogao biti s nama zbog svojega posla i sad nam se to ovako obije o glavu - izjavila je ekskluzivno za 24sata Vesna Todorić govoreći o posljednjim mjesecima koji su izuzetno teški za cijelu obitelj. 

Priča o Todorićima sad dostiže svoj dramatični finale jer se iz dana u dan urušava njihov dosadašnji stil i način života.

Ivica Todorić detalji plana Top News Tajni plan Todorića: Idem na izbore s Rohatinskim

S njegovom suprugom Vesnom Todorić stupili smo u kontakt na dan objave revidiranog financijskog izvješća Agrokora. Samozatajna Todorićeva supruga do sada nije davala izjave niti intervjue, držala se podalje od javnosti. Molila nas je za razumijevanje prema obitelji “u danima koji su najkritičniji za njihov opstanak”. 

- Znam da vam je to posao, ali mislim da me razumijete s ljudske strane. Kako bi vama bilo da vam se to događa. Mislim da nije red da istupam u medije, nadam se da me razumijete – ljubazno nam je pojasnila Vesna Todorić. 

Dok je njezin suprug Ivica Todorić gradio i širio Agrokor, Vesna se nikad nije isticala niti je sudjelovala u raspodjeli imovine obitelji. Kao što smo ranije objavili, ona je kućanica koja, koliko je poznato, nije suvlasnica Kulmerovih dvora u zagrebačkim Šestinama, a ni druge nekretnine iz Agrokora nisu prenesene na nju. Vesna ima tek jedan poslovni prostor u strogom centru Zagreba. Riječ je o prostoru od 29 četvornih metara smještenom u zgradi na križanju Tkalčićeve i Radićeve ulice. 

U jednom od rijetkih intervjua koje je dao medijima, Ivica Todorić je rekao kako je u svojoj poduzetničkoj karijeri, koja je počela 1976., samo jedan jedini put išao na godišnji odmor. 

Ivica Todorić Sve spremno Top News Gazdin Dream Team: Oni će spasiti Todorića

- Budući da sam lovac, jedne godine sam išao u Afriku na dvanaest dana. Nažalost, morao sam se radi posla vratiti sedmog dana. Tad sam prvi i jedini put bio na nekom drugom kontinentu. Nikad nisam bio ni u New Yorku, ni u Americi, ni u Kini - rekao je Ivica Todorić u intervjuu za Večernji list u listopadu 2010. godine. 

Nastavak pročitajte na idućoj stranici.

 • Stranica 1/2
 • Važna obavijest
  Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
 • Gimnazijalac 16:43 12.Listopad 2017.

  Toliko je jadna da na 30.godisnjici mature nije imala za veceru pa smo svi muski platili za sve "cure" pa tako i za nju jadnicu.

 • leonardodora 03:45 11.Listopad 2017.

  Zajmovi za sve vrste namjena Nudimo minimalni iznos od 5.000,00 eura do 10.000,00 eura do 20 milijuna eura Uz nisku kamatnu stopu od 2% zajma Razdoblje: do 25 godina ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban. Kupci moraju biti ... prikaži još! preko 18 godina Ova je transakcija 100% sigurna za sve korisnike Za više informacija o bonusu molimo da nas kontaktirate putem e-maila: (Leonardodorafinance@gmail.com)

 • lovre2011 12:06 10.Listopad 2017.

  Ona je jadna bila 40 godina sam sa djecom, osigurana, imala je sve što je htjela i ona i djeca, ja sam bila 40 godina sama s djecom muž radio ko konj i što imam od toga, bar poštenje