Top News
20004 prikaza

Ovu vilu kupio je bivši premijer Tim Orešković

Tihomir Orešković kupio vilu
1/4
PIXSELL
Neslavni bivši premijer što smo ga brzo i rado zaboravili, prije vile kupio je i stan sada vrijedan 5,5 kuna

Bivši premijer Tihomir Orešković zaista je i zavolio zemlju koju je vodio. Kupio si je već drugu vrijednu nekretninu u Hrvatskoj.

Kupio si je vilu Misura u mjestu Splitska na otoku Braču. Vila koja se nekada iznajmljivala ima čak 10 manjih soba koje se mogu odvojeno iznajmljivati i veliko dvorište, a nalizi se treći red od mora.

Jutarnji list je objavio da ju je platio nešto manje od pola milijuna eura(oko 3,75 milijuna kuna), ali Orešković kada smo ga nazvali nerado priča o svojim privatnim poslovima.

Tihomir Orešković Plaća 500.000 kuna Ekonomix Orešković se vratio u Tevu i sad dijele otkaze

"To je privatna stvar i ne bih komentirao niti cijenu niti bilo što drugo oko vile", rekao nam je Orešković.

Kako nam prepričavaju mještani, vila se ove godine uopće nije iznajmljivala jer je bila na prodaju. Oreškoviću je nekretninu prodala tvrtka Surel ruskinje Elene Surove. Bivši premijer koji je ostao zapamćen po svom neobičnom izgovoru kao povratnik iz Kanade i brzinskom padu Vlade, još nije upisan kao kao vlasnik.

"Bio je ovdje više puta u posjetu, drago nam je da je kupio nekretninu", kaže nam jedan mještanin.

Tihomir Orešković kupio vilu | Author: PIXSELL PIXSELL

Drugi objašnjava da da je vilu za iznajmljivanje kupila obitelj Mišura, ali je supruga preminula, pa su je morali prodati.

Na prvi pogled je vidljivo da vila ovo ljeto nije održavana i primala goste. Sobe inače nisu luksuzno namještene nego su tipične apartmanske za pojedinčano iznajmljivanje.

Orešković se inače vratio u Hrvatsku nakon otkaza u Tevi. Čime se bavi ovdje, ne želi otkrivati, kao niti hoće li vila biti isključivo za smještaj njega, supruge i četvero djece ili će je komercijalizirati i iznajmljivati. Kako još nema upisa u zemljišnu knjigu, nije javan podatak je li kupio vilu za gotovinu ili uz kredit.

Tihomir Orešković Građevina Top News Tim je ispao jedan običan žicar, da ne kažemo džiber

Novci nisu problem za obitelj jer je Orešković uspio uštedjeti radom na visokim menadžerskim funkcijama u famaceutskoj industriji. Netom prije nego će postati premijer, kupio je i stan od 248 četvornih metara u samom centru Zagreba. Nakon renovacije je procjenio da vrijedi 5,5 milijuna kuna. Tako je dosad u dvije nekretnine investirao u Hrvatskoj 9,25 milijuna kuna.

Tim, kako su ga zvali, volio je odmarati na moru. Dok je bio premijer, odmarao se u državnoj vili Costabella. Objavljeno je da je trošak bio čak 100.000 kuna, ali on je to opovrgavao. Uplatio je 18.000 kuna državi za to ljetovanje.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lasvegas007 07:51 28.Kolovoz 2018.

    biznisman iz kanade ,ko gojko susak peko pize,prilika da se vratii zapali malo

  • Avatar Sonalokka
    Sonalokka 01:53 28.Kolovoz 2018.

    Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==> Sexydrom.com

  • Avatar Gzim Beljulji
    Chiaseed 20:00 27.Kolovoz 2018.

    Dream Tim. Baš od srca svak ovaj narod prca.