Top News
360 prikaza

Rasulo u Mostu, Petrina optužuje: "Grmoja je smrdljivi mali štakor!"

Stipe Petrina
Patrik Macek (PIXSELL)
Nakon što je glasnogovornik Mosta izjavio da je Stipe Petrina zvao njih jer se želi vratiti u Most, Petrina je 'pukao'. Dobrano ih je sve izvrijeđao i proglasio lažovima...

Nakon sastanka koji su održali članovi Mosta, glasnogovornik Nikola Grmoja rekao je u srijedu kako i dalje žele stvaranje reformske vlade. 

No rekao je i kako je Most spreman, ako se nađe u pat poziciji, predložiti svojeg predsjednika Sabora.

Dodao je i kako će on te Ivan Kovačić otići na policiju na obavijesne razgovore u sklopu istrage koju je naložio Uskok. Uskok je, podsjetimo, policiji naložio da istraži navode oko trgovine saborskim mandatima. 

Grmoja je rekao kako očekuje da na policiju budu pozvani i Zoran Milanović, Ante Kotromanović, Drago Prgomet, Mirko Rašković i Božidar Kalmeta. Ne misli da je bilo nezakonitih radnji i pritisaka nego da je bila riječ o ponudama mjesta.

"Možda nije riječ o kaznenom djelu nego se radi o političkoj trgovini", rekao je Grmoja. 

Grmoja je rekao da će u četvrtak u Saboru biti svih 15 zastupnika Mosta, a možda i više. Otkrio je kako ga je zvao Stipe Petrina koji se želi vratiti, ali prvo će od njega tražiti javnu ispriku. 

No, Petrina ima drukčiju verziju priče, koju donosi 24sata.hr.

"Grmoja je lažov, smrdljivi mali štakor koji je tražio preko moje suradnice da mu se javim. Zvao sam ga samo jer je sam tražio, a Mostu se ne bih vratio ma joj...Stalno lažu ti ljudi! Petrov je lagao da se nije zadržao kod predsjednice, da bi kasnije i kameru potvrdio da je. Lagali su i da nisu znali za Prgometa i sastanak s Milanovićem, lagali su da nisam demantirao intervju u Slobodnoj Dalmaciji..." 

Ovako žestoko je reagirao Stipe Petrina kada smo ga nazvali i upitali za komentar izjave glasnogovornika Mosta Nikole Grmoje koji je u srijedu nakon sastanka kazao da ih je zvao Stipe Petrina da se želi vratiti u Most, ali da će od njega tražiti javnu ispriku.

"Oni su gnjusni lažovi, slobodno to napišite! Još i za mandat prozivaju, a imamo potpisan koalicijski sporazum i znaju jako dobro kome mandat pripada", kazao je Petrina.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.