Top News
20029 prikaza

Šešelj: "Kolinda dolazi u Beograd da joj ispravim kičmu"

Vojislav Šešelj
Srdjan Ilic (PIXSELL)
Vojislav Šešelj je komentirao dolazak hrvatske predsjednice na inauguraciju Aleksandra Vučića

Četnik Vojislav Šešelj, bivši osuđenik suda u Haagu, u intervjuu za srpski Alo opet je napao hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

"Jadan Vučić, misli da Kolindica dolazi u Beograd zbog njega. Ali ona će samo malo biti na inauguraciji, a onda će do mene. Moram joj ispraviti kičmu. Svojim metodama!", izjavio je lider Srpske radikalne strane.

Šešelj se i ranije 'bavio' hrvatskom predsjednicom i to prilično vulgarno.

Prošle je godine na televiziji Hepi izjavio:

"Kolinda je moja izabranica, mada me i ona napadala. Čim sam izašao iz Haaga, podržao sam Ivu Josipovića, pa je on izgubio izbore, iako je vodio. Ja sam na Twitteru napisao, draga moja Kolinda ako me ne prestaneš napadati u medijima, svima ću ispričati da si prdila dok si imala seks sa mnom, i ona me prestala napadati. Zašutila je, ne uzima me više u usta. Jes malo bilo nepristojno, ali efektivno", rekao je Šešelj. 

Kasnije je najavljivao dolazak u Hrvatsku i govorio kako bi 'bio red da ga Kolinda primi'.

"Ja ću podnijeti službeni zahtjev za taj susret. Bilo bi neozbiljno s njene strane da izbjegne taj susret i zašto bi ga izbjegla", rekao je Šešelj.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tomislav 18:15 23.Lipanj 2017.

    Eh vojo...da te nisu trpali u zatvoru jos bi covjek i povjerovao da volis zene. Ocito su te maznjavali neki obdareni srbi pa si odmah presao sa katolicizma na pravoslavlje :D

  • nejtek.v@gmail.com 12:59 23.Lipanj 2017.

    To se drži za jako važnim i vrijednim da se objavi ekspressno hrvatskoj javnosti ! On je se dokazao primitivnim a i oni koji to drže za interesantnim, a ne neukusnim sranjem koje nije vrijedno spomena !

  • Lei 11:37 23.Lipanj 2017.

    Ljigavo i odvratno stvorenje ..fuj