Top News
2075 prikaza

Trump na sastanku s novinarima: "Lažete i ništa ne kužite!"

Donald Trump
Press Association/PIXSELL
Prvi susret izabranog predsjednika s medijima izrazito je zabrinjavajući po sudbinu demokracije u mandatu Trumpa

Donald Trump se žestoko obrušio na medije tijekom diskretnog sastanka u Trump Toweru u ponedjeljak, doznaje od svojih izvora New York Post. "Bilo je to poput j...nog streljanja", rekao je jedan od izvora o tom događaju. "Trump je počeo s (CNN-ovim šefom) Jeffom Zuckerom kojemu je rekao: 'Ja mrzim vašu televiziju, svi na CNN-u su lažljivci i trebali bi se sramiti", ispričao je Postov izvor. "Susret je bio potpuna propast. TV urednici i voditelji tamo su otišli računajući da će razgovarati o načinima na koje će moći doći do Trumpove administracije, a umjesto toga, naišli su na pranje glave u Trumpovom stilu", dodao je izvor. Drugi izvor je potvrdio paljbu. "Sastanak su održali u dvorani s velikim stolom, bilo je tamo oko 30 ili 40 ljudi, uključujući i glavne voditelje s raznih televizija", kazao je drugi izvor.

Donald Trump izgleda zabrinuto Presedan Top News 4.000 Trumpovih sudskih procesa: Prevare, uvrede, zlostavljanja...

"Trump je stalno govorio da smo svi u sobi lažljivci, nepošteni i podli mediji koji sve prikazuju pogrešno. Obraćao se svima u sobi, nazivajući medije nepoštenim, podlim lažljivcima. Imenom je prozvao Jeffa Zuckera i rekao da su svi sa CNN-a lažljivci, da je CNN mreža koja širi laži", rekao je i to. "Katy Tur (novinarku NBC-a) Trump nije prozvao imenom, ali je govorio o NBC-jevoj dopisnici koja sve prikazuje pogrešno. Potom se osvrnuo na užasnu dopisnicu NBC-a koja se rasplakala kad je Hillary izgubila, a koja je vodila debatu. To je bila Martha Raddatz koja je također bila u sobi". Zaprepašteni novinari pokušali su doći do riječi kako bi stali raspravljati o načinima dostupnosti Trunmpove administracije. "(CBS-ov voditelj emisije 'Good morning') King se nije pobunio, ali ipak jest postavio neka pitanja. 'Kako vi predlažete da mediji s vama rade?' Chuck Todd je postavio neka prilično zajedljiva pitanja. David Muir je pitao: 'Kako ćete se nositi s tim što ćete vi živjeti u Washingtonu, dok će vaša obitelj živjeti u New Yorku?'

Liberali i moćnici Top News Tajna večera Sorosa s milijarderima: Cilj – rušenje Trumpa

Bio je to jeziv sastanak." Trumpova glasnogovornica Kellyanne Conway rekla je novinarima da je sastanak prošao dobro. "Izvrsni susreti s najvišim urednicima glavnih TV postaja", rekla je tijekom čavrljanja u predvorju Trump Towera. "Zapravo besprimjeran susret koji smo dogovorili u samo dva dana". Sastanak je bio "u off-u", što znači da su se sudionici složili da neće otkrivati detalje razgovora. Sastanak je trajao jedan sat, a odazvali su se, između ostalih, Deborah Turness, Lester Holt i Chuck Todd s NBC-a, James Goldston, George Stephanopoulos, David Muir i Martha Raddatz s ABC-a, Norah O’Donnell John Dickerson, Charlie Rose, Christopher Isham i King sa CBS-a, Bill Shine, Jack Abernethy, Jay Wallace, Suzanne Scott s Fox Newsa, Phil Griffin s MCNBC-a i Jeff Zucker te Erin Burnett sa CNN-a. Arthur Sulzberger, izdavač New York Timesa trebao bi se s Trumpom susresti u utorak. Zasad na ove navode iz Trumpovog kruga nema komentara.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.