Top News
14083 prikaza

Usamljenog Petrova stigla je Tomina kletva

Božo Petrov i Tomislav Karamarko
1/8
PIXSELL
Veselo je proklamirao da je pobijedio Karamarka, ali čini se da je sreća i Petrovu okrenula leđa

Božo Petrov ostao je čak i u Metkoviću sam kao prst nakon što je njegova zamjenica i kandidatkinja za gradonačelnicu Katarina Ujdur izgubila za samo 130 glasova u drugom krugu lokalnih izbora održanih u nedjelju. Sjetimo se kako je prije samo nekoliko mjeseci oko njega stajala čitava svita Mostovaca dok je prijetio Tomislavu Karamarku rušenjem vlade, ma ne trebamo ni ići tako daleko u prošlost. Pogledajte samo fotografiju nakon prvog kruga izbora kada se činilo da je Katarina izgledna nova-stara gradonačelnica Metkovića.

Božo Petrov i Katarina Ujdur nakon prvog kruga lokalnih izbora 2017. | Author: Ivo Čagalj/PIXSELL Ivo Čagalj/PIXSELL

Stigla ga je tako sudbina crnog Tome kojem je smjestio politički pad. Ne bismo ulazili u raspravu je li Petrov smjestio Karamarku ili je bivši šef HDZ-a ispao totalni politički analfabet pa je išao u rušenje vlastite vlade, ali ostaje činjenica da je prije manje od godinu dana i Karamarko sam samcat držao govore novinarima dok je odlazio s mjesta predsjednika najveće hrvatske stranke.

Tomislav Karamarko usamljen na tiskovnoj konferenciji | Author: Patrik Macek/ PIXSELL Patrik Macek/ PIXSELL

Nekad su njih dvojica slavili formiranje vlade, nekad su njih dvojica zajednički donosili odluke, a sad im je postalo zajedničko i samostalno držanje tiskovnih konferencija.

Besmrtnim riječima Edina Osmića, za prijatelje Ede Maajke, "Sve se vraća, sve se plaća".

Tomislav Karamarko okružen svitom na tiskovnoj konferenciji | Author: Patrik Macek/ PIXSELL Patrik Macek/ PIXSELL

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.