Voices
367 prikaza

Algebrin natječaj: osvojite vrijednu školarinu za MBA program!

Visoko učilište Algebra
1/2
Algebra
Visoko učilište Algebra kao edukacijski partner konferencije Digital Takeover organizira case study natjecanje koje će najuspješnijeg kandidata nagraditi školarinom u iznosu od 17.500 eura!

Visoko učilište Algebra prošle je jeseni započelo s provedbom novog IgBS MBA e-Leadership programa (www.eleadership.mba), fokusiranog na problematiku digitalne transformacije poslovanja i obrazovanja nove generacije lidera koji su podjednako vješti u poslovnim znanjima kao što poznaju i suvremene digitalne tehnologije. Ovaj MBA program odvija se u partnerstvu s američkom poslovnom školom, Kelley School of Business, Sveučilišta u Indiani, a većinu predavanja u Zagrebu tijekom akademske godine drži dvadesetak američkih profesora.

Pod pokroviteljstvom konferencije Digital Takeover, Visoko učilište Algebra – IgBS, organizira i natječaj na kojem mladi, perspektivni poslovnjaci do 30 godina, zainteresirani za tehnologiju i njenu primjenu u modernom poslovanju mogu pokazati inovativnost korištenjem digitalne transformacije. Najuspješniji kandidat ili kandidatkinja osvojit će školarinu u visini 17.500 eura, koju će moći iskoristiti za pohađanje nove generacije e-Leadership MBA programa koja kreće najesen. Ovakvih je MBA programa, inače, u Europi tek nekoliko, zbog čega IgBS MBA program Visokog učilišta Algebra predstavlja jedinstvenu priliku za mnoge.

Ivana Conjar | Author: Algebra Algebra

Za natječaj mogu konkurirati svi oni koji već imaju više od 3 godine radnog iskustva te sada razmišljaju o tome kako se dalje profesionalno razvijati i usavršavati, s naglaskom na povezivanje digitalnih tehnologija i poslovanja. E-Leadership MBA program na Visokom učilištu Algebra mladim profesionalcima tog profila daje priliku da to učine u sklopu praktične dvogodišnje nastave, a dio atmosfere koja ih očekuje na studiju kao i izazove koje će ondje naučiti rješavati prijavljeni će kandidati imati priliku osjetiti već tijekom ovog natječaja.

"Ovo je prilika za sve mlade i perspektivne managere koji imaju inovativne ideje, žele ih razvijati uz mentorstvo američkih predavača s jedne od najboljih poslovnih škola na svijetu, ali njihova primanja još nisu dovoljna da pokriju školarinu od 17.500 eura. Mi želimo uložiti u razvoj takvih mladih pokretača promjena u digitalnoj transformaciji. Kandidati će nas imati priliku uvjeriti u svoj potencijal kroz rješenje realnog case studyja", izjavila je Ivana Conjar, voditeljica MBA poslovanja i upisa.

Prijave za ovaj natječaj primaju se do 1. ožujka (zainteresirani više informacija mogu potražiti na stranicama natječaja), nakon čega će svi dobiti svoje zadatke. Kandidat koji najbolje riješi zadatak, odnosno zasluži najviše ocjene stručnog povjerenstva, bit će objavljen i nagrađen u danima konferencije Digital Takeover, sredinom ožujka.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.