Voices
415 prikaza

Infobip nudi 50 pripravničkih pozicija

Studenti
Thinkstock
Studenti i nedavno diplomirani stručnjaci mogu aplicirati za programe Software i Presale inženjera u kompaniji

Informatički div Infobip svojim programom prakse u Hrvatskoj i BiH omogućava IT studentima da otkriju kako je raditi kao inženjer u kompaniji koja svojim rješenjima dopire do više od sedam milijardi ljudi i uređaja. Prijave su otvorene do 7. veljače za studente preddiplomskog i dodiplomskog studija te nedavno diplomirane iz područja IT-a za dvije pripravničke pozicije – 10-tjedni program za poziciju Software Engineer i 2-tjedni program za poziciju Presales Engineer. Na svaki program primaju 25 studenata. Program je dio strategije kojom Infobip želi postati centar izvrsnosti inženjerstva.

“Ovo je prilika da privučemo kvalitetne mlade ljude i najbolje softverske inženjere, omogućimo im zanimljive projekte, specifična tehnička znanja, stjecanje iskustva, razvoj karijere i rad u globalnoj IT firmi. Naše okruženje je multikulturalno, imamo 1400 zaposlenih stručnjaka i razvojne timove u više zemalja i globalnih kompanija”, kaže Izabel Jelinić, CTO Infobipa. Studente će voditi i u Vodnjan u svoj, najmoderniji tehnološki kampus u regiji – Pangea. Edukacijski dio programa za Software inženjere kreće 25. veljače, za Presales inženjere 11. ožujka, a uključuje predavanja te rad na projektu koji simulira stvarnost i priprema studente za rad u multikulturalnom okruženju.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.