Voices
709 prikaza

Novi TV spot za Karlovačko snimljen u poljima ječma

Novi spot za Karlovačko
1/4
PROMO
Spot za Karlovačko pivo, za koje se koristi 100% hrvatski ječam, inspiriran je scenama iz kultnog vesterna

Novi reklamni spot za Karlovačko sniman je u poljima ječma kod Požege i slavonskom selu Tekić, a inspiriran je epskim scenama iz vesterna Sedmorica veličanstvenih.

Priča o brendu ispričana je na moderan način, u vrhunskoj produkciji. Spot je snimao Predrag Dubravčić, a režirao Nevio Marasović, redatelj dosadašnjih spotova sa zaštitnim licem Karlovačkog – guruom Đuruom. Naravno, u spotu se uz domaću „sedmoricu veličanstvenih“ pojavljuje i nezaobilazni Đuru kojeg glumi poznati glumac Ozren Grabarić.

Đurua je ovog puta zanimalo od čega se pravi pravo domaće pivo pa je otišao na polja ječma. „Pobravši“ mudrost s hrvatskih polja, nije propustio priliku da nam u svom osebujnom stilu nešto i poruči. 

Novi TV spot u skladu je s identitetom i filozofijom brenda. „Ističemo se po tome što za naše pivo koristimo isključivo domaći ječam. Time pomažemo hrvatskoj poljoprivredi i gospodarstvu, ali istovremeno dobivamo i vrhunsko domaće pivo koje zahvaljujući četiri prirodna sastojka – vodi, čistom ječmenom sladu, hmelju i kvascu – pruža pun i profinjen okus.

Karlovačko je i mnogo više od toga – to je pivo koje okuplja ljude i ohrabruje ih da uvijek vide pozitivnu stranu svega u životu. Uostalom, to smo vidjeli i na snimanju spota na kojem smo okupili i razveselili naše statiste, ljude iz požeškog kraja od kojih se zapravo nitko ne bavi glumom“, poručio je Filip Rabuzin, direktor marketinga u kompaniji HEINEKEN Hrvatska.

Pogledajte novi spot:

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.