Voices
180 prikaza

Spektakularna noćna utrka na pisti u Zagrebu uz MIG-ove...

00:24 RUN
24 sata
Organizatori utrke su 24sata i Zračna luka Zagreb, a sav prihod ide Zakladi - dječja onkologija Rebro u Zagrebu

U noći s 28. na 29. rujna, točno 24 minuta nakon ponoći, na uzletno-sletnoj stazi Zračne luke Franjo Tuđman starta jedinstveni sportski spektakl. Profesionalni i rekreativni trkači, ali i oni koji samo žele doprinijeti humanitarnom cilju, s 28. na 29. rujan trčat će 00:24 RUN utrku koja se po prvi put u Hrvatskoj održava na uzletno - sletnoj stazi jednog aerodroma.

00:24 RUN | Author: 24 sata 24 sata

U cilju - Vodeni pozdrav

Atraktivna organizacija utrke trkače čeka već na samom startu - nakon vatrometa kojim će se označiti početak, sudionici će utrku prolaziti uz MIG-ove koji će biti u relax zoni, a svaki njihov korak na reflektorima osvijetljenoj stazi pratit će iz zraka helikopter MUP-a. Na samom kraju, pri ulasku trkača u cilj bit će postavljen Vodeni pozdrav.

Ovako osmišljena utrka svakako je jedinstveni vrhunski doživljaj za svakog natjecatelja jer pruža nezaboravno iskustvo trčanja i priliku koja se ne propušta.

00:24 RUN sadržajno je iznimno bogata utrka koja sudionicima ne pruža samo spektakularan sportski događaj na izazovnoj avio pisti već omogućava svim natjecateljima uzbudljiv cjelovečernji i noćni program u kojem ih čeka odlična glazba uz DJ-a, brojne dinamične aktivacije prije i poslije utrke, a nakon prolaska cilja svježe voće, hladna cuga i puno dobre zabave.

Organizator utrke, 24sata, u suradnji s Međunarodnom zračnom lukom Zagreb d.d. natjecateljima su osigurali vrhunski doživljaj s mnoštvom zanimljivosti prije i poslije utrke, a o čemu se sve radi saznajte u narednim tjednima u kojima ekskluzivno donosimo detalje ove najveće jesenske sportske atrakcije.

Trkače očekuje i impresivan startni paket u kojem je dry fit majica, personalizirani startni broj, čip za elektronsko mjerenje rezultata, ali i brojna druga iznenađenja.

00:24 | Author: 24 sata 24 sata

Prihod za dječju onkologiju Rebro u Zagrebu

Važno je istaknuti da sav prihod od uplate startnina za 00:24 RUN donirat će se onima kojima je to najpotrebnije, a to su djeca. U ovom slučaju novac ide Zakladi - dječja onkologija Rebro u Zagrebu, sve s ciljem opremanja novog odjela dječje onkologije na Rebru koji bi uskoro trebao biti završen i koji će malim pacijentima omogućiti puno bolje uvjete medicinskih usluga.

Utrka je idejno koncipirana na način da će okupljeni trkači u 45 minuta morati prijeći jedan krug na stazi dugoj 5 kilometara, a maksimalan broj sudionika ograničen je na 1000 natjecatelja. Svi zainteresirani mogu na Zračnu luku Franjo Tuđman doći sami, ali i organiziranim prijevozom, odnosno autobusom koji će kretati iz Zagreba.

KBC Zagreb | Author: 24 sata 24 sata

Za sve posjetitelje osiguran je također besplatan parking. Na utrku se mogu prijaviti samo stariji od 18 godina, a svi detalji oko prijave nalaze se na službenoj web stranici. Prijave su otvorene do utorka 17. rujna ili pak do popunjenja startne liste.

Odbrojavanje je počelo, uhvati svoje mjesto i prijavi se na www.0024run.hr. Dokaži da si brži od aviona jer jedino ti 00:24 RUN omogućuje ovaj nezaboravan spektakl.

Generalni pokrovitelj utrke je Konzum, partneri projekta su INA i Kala, a Hrvatsko ratno zrakoplovstvo i Ministarstvo unutarnjih poslova su prijatelji utrke.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.