Znanost
2756 prikaza

Redovito ga koristite dok kuhate, a nemate pojma što radi vašem srcu

Par kuha
Thinkstock
Iako svako malo saznajemo o novim namirnicama koje su iznimno zdrave, ni one iz tradicionalne kuhinje nisu "za baciti", dapače

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) prepoznala je korisna svojstva češnjaka i smatra da je odličan dodatak prehrani kada je posrijedi borba protiv hiperlipidemije (povišene razine lipida ili masnoća u krvi) ili sprečavanje vaskularnih problema povezanih sa starenjem, poput ateroskleroze. 

Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude. Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima. S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima, ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.