Ekonomix
745 prikaza

Pokušaj spasa: Super jeftini letovi do Grčke

Grčka
Youtube
Ryanair odlučio je pomoći Grcima tako što nudi ekstremno povoljne letove unutar zemlje, ali i snižene cijene međunarodnih karata

Ako želite povoljno zrakoplovom obići neku zemlju, računajte na Ryanair u Grčkoj. Naime poznata niskotarifna zrakoplovna tvrtka odlučila je spustiti cijenu grčkih domaćih letova na svega 4.99 eura, dok su cijene međunarodnih letova povezanih s Grčkom smanjene za 30 posto.

Dio je to Ryanairove kampanje 'Keep Greece Flying' kojom je omogućeno da putnici sljedeća dva tjedna mogu uživati u jeftinim cijenama karata između Atene, Khanie, Rodosa i Soluna, dok međunarodna kampanja 'Gree seat sale' vrijedi do kraja listopada.

Ryanair je čak najavio da je spreman ponuditi besplatne domaće letove ako HCCA (grčke vlasti za komercijalno zrakoplovstvo) i zračna luka Atene ukinu putničke pristojbe u isto vrijeme, no grčka vlada je to odbila.

Glavni komercijalni direktor Ryanaira, David O'Briend, izjavio je da je razočaravajuće što je grčka vlada odbila njihovu ponudu da tijekom dva tjedna omoguće ljudima besplatna putovnja, ali da "grčki potrošači i putnici mogu biti sigurni da će Ryanair nastaviti rasti u Grčkoj i da će stimuirati putovanja i turizam u Grčkoj, surađujući s partnerima u grčkim zračnim lukama i u grčkoj vladi za vrijeme ekonomske krize".

Ovi povoljni letovi stigli su istodobno kad je kompanija najavila da će podijeliti milijun letova za svega 19.85 eura kako bi proslavili 30. godišnjicu postojanja, piše Independent.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.