360°
44850 prikaza

Bugojanska skupina: Upali su naoružani u Jugoslaviju, njih 19, lovila ih kompletna JNA

Komentari 52 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zagepčanin 11:09 18.Lipanj 2019.

Naši hrabri didovi ij dokrajčili na Blajburgu i opet se stoka vratila da naši očevi dovrše započeto :) koji su to debili :) 2:0 :D za slavnu Partizansku pobjedničku vojsku,.

Sekmiassa 01:34 20.Lipanj 2019.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Sexcoss.Com

1109rujan 08:52 20.Lipanj 2025.

Naivni domoljubi koje je UDBA prijevarom namamila u Jugu. Pričao mi je kapetan helikoptera pilot Medić predavač na milicijsko školi Šimunska 80 učesnik tih događaja. Cjela akcija je skovana da bi se dokazala neuništivost titinog režima. Među njima je bio ... prikaži još! i taj izdajica hrvat. Imali su srca i ljubav za HRVATSKU. Laka im hrvatska gruda. Vitezovi žive vječno.

• wyacho 20:38 20.Lipanj 2026.

znam o akciji vise od vas, ali mi btisete komentare

• ZagoraMeRodila 09:43 21.Lipanj 2026.

Sjećam se dobro tih događaja.Panika je zavladala među milicijom i Narodnom obranom.Bugojanci ipak nisu imali nikakvih izgleda i UDBA je to znala pa ih je zato i poslala u Yugu.Bio sam i sa Markom Mudronjom koji je bio njihov trener ... prikaži još! u Austriji.On je sa otoka Murtera.Ni on nezna točno zašto se je to tako odigralo.Zakopali su svoje dokumente prije granice u Austriji koji nikada nisu nađeni.U svakom slučaju sve je bila namještaljka.Žao mi je moga rođe Ludviga koji je bio maloljetan.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.