Kultura
3215 prikaza

Evo kako u stvarnosti izgleda snimanje scena seksa

Scena seksa sa snimanja filma 'Stretch'
Youtube
Snimanje scena seksa mnogim glumcima zadaje glavobolju, a atmosfera na setu često nimalo na pomaže

U javnost su isplivale neke 'behind-the-scenes' snimke iz filma 'Stretch' koje prikazuju koliko bizarne i neerotske mogu biti scene seksa za snimanje. Tome u prilog ide i histerično ponašanje glumaca koje traje sve dok redatelj ne vikne: "Akcija!".

Sirovina iz ovog akcijskog filma, u kojem su glumili Jessica Alba, Chris Pine i Ed Helms, prikazuje glumce Brooklyn Decker i Patricka Wilsona, doslovno, na vrhuncu scene seksa, koja je snimana iz uobičajene, iznad-ramena misionarske poze (glumci obično nose usko rublje, koje se ne vidi na snimci).

Između snimanja nema pauza, kako bi se glumci opustili, nego se pušta glazba Ricka Jamesa, redatelj se zeza, a u blizini je i osoba koja je spremna pošpricati glumce lažnim znojem.

"Je li to bilo dosta je*anja?", pita Wilson. 

"To je bilo puno je*anja! Sjajno je*anje, dobro odrađeno!", odgovori mu redatelj.

Iako ovaj film možda i nije najbolji primjer kako iz glumaca izvući ono najbolje, postoje i neki koji se navodno jako užive, poput glumica u nagrađivanom filmu 'Adelin život', prenosi Independent.

U Lars von Trierovoj 'Nimfomanki' je, s druge strane, korištena digitalna montaža pomoću koje su se 'slagala' nakndano snimljena spolovila porno glumaca na tijela glavnih glumaca.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.