Bakteriološki testovi otkrili su pet najprljavijih mjesta u većini kuhinja. Kako bi spriječili razvoj bakterija i bolesti, saznajte otkuda vrebaju i eliminirajte ih
Većina ljudi kupaonicu će ribati na redovnoj bazi, u strahu od gomilanja bakterija i održavanja higijene u domu, no pritom zanemaruju puno bitnija mjesta otkuda bakterije vrebaju, tvrde stručnjaci iz britanske Nacionalne organizacije za javno zdravstvo i sigurnost. Prema njihovoj studiji, kuhinja je najčešći izvor zaraze u domu jer tamo nastaju i razmnožavaju se bakterije koje unosimo u sebe, a da toga nismo ni svjesni. Izdvojili su pet mjesta na kojima je njihova koncentracija, a samim time i opasnost, najveća. Također, upozoravaju da ta mjesta treba redovito prati ili brisati s dezinfekcijskim maramicama.
Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude.
Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima.
S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima,
ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.