Life
168 prikaza

Bill Clinton: "99 posto stvari u 'House of Cards' su istina"

House of Cards
The Mirisch Company/United Artists
Bivši predsjednik Clinton rekao je Kevinu Spaceyju da je poznata politička drama puno bliža činjenicama nego fikciji

Spacey je u nedavnom intervju izjavio da mu je bivši predsjednik rekao da voli poznatu Netflixovu seriju 'House of Cards', u kojoj poznati glumac briljantno prikazuje pozadinu političkog života u Washingtonu, u kojem se uspinje sa suprugom koju glumi Robin Wright.

Glumeći Clintona, Spacey je ponovio njegove riječi: "Kevine, 99 posto od onoga što prikazujete u seriji je točno. Jedan posto u čemu ste pogriješili jest da nikad ne bi uspjeli tako brzo pogurati Zakon o obrazovanju".

Spacey glumi nemilosrdnog političara Franka Underwooda, koji na putu prema Bijeloj kući iza sebe ostavlja trag krvi, seksa i suza. A unatoč malo žešćem sadržaju, Clinton nije jedini predsjednički obožavatelj serije, piše Business Insider. Naime i predsjednik Barack Obama je 2013. objavio da prati seriju, te se našalio: "Volio bih da su stvari tako nemilosrdno učinkovite. Kao Kevin Spacey, čovječe, koliko taj lik obavi posla!".

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.