Life
185 prikaza

Empire je dobio novu špicu i izgleda kao Dinastija

Empire
FOX
Foxov fenomen trenutno je jedna od najboljih tv serija

Serija 'Empire', koju možemo pratiti na Foxu ima sve što je jednoj dobroj seriji potrebno – genijalan scenarij, savršene dijaloge, priču koja je brža od bure na Masleničkom mostu, fenomenalnu glazbu i odlične glumce. Nije ni čudo da je ovaj Foxov fenomen preko noći dobio milijune poklonika, a čim je tako, onda ne treba dugo čekati na neku viralnu 'caku'.

Redakcija Vulturea je zaključila kako za 'Empire' treba napraviti novu špicu, ali onakvu kakva bi vjerojatno bila da je 'Empire' snimljen u vrijeme velikih sapunica osamdesetih. 

Za inspiraciju im je poslužila možda i najveća sapuničarska uspješnica u povijesti, 'Dinastija', ali ni to nije bez razloga. Naime, režiser serije Lee Daniels je nedavno na pitanje što ga je inspiriralo za 'Empire' posebno istaknuo upravo – Dinastiju. U Vultureu su tako, uz pomoć jednog producenta napravili novu špicu, onakvu kakva bi mogla biti kada bi 'Empire' bio 'Dinastija'.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.