Life
1770 prikaza

Hrvatska uz vatrene - pogledajte kako se navijalo

Navijači u Osijeku  prate finalnu utakmicu Hrvatska Francuska
1/28
Davor Javorovic/PIXSELL
Od sjevera do juga, čak i s kraja na kraj svijeta, hrvatsko srce kucalo je kao jedno dok su se Vatreni borili u finalu

Prvo poluvrijeme završilo je vodstvom Francuske od 2:1, na kraju je bilo 4:2, pri čemu Francuzi nisu ostavili posebno bolji dojam,od Vatrenih, ako uopće. Imali su manje udaraca na gol, a prvi gol iz njihovog slobodnog udarca zapravo je bio autogol Mandžukića. Hrvatska je do poluvremena imala čak sedam udaraca na gol i posjed lopte 63 prema 37 posto u svoju korist. Ovako su navijači proslavili Perišićev gol u Zagrebu:

U drugom poluvremenu slijedila su još dva gola za Francuze; Pogba u 59. i Mbappe u 63. minuti. Mandžukić je u 69. smanjio na 2:4.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je u Moskvi:

Hrvatska - Francuska, navijači | Author: PIXSELL PIXSELL

Predsjednici hrvatske Vlade i Sabora Andrej Plenković i Gordan Jandroković pridružili su se u nedjelju brojnim navijačima na Foodballerki, na Stroosmayerovu trgu u samom središtu Zagreba, gdje prate finalnu utakmicu između Hrvatske i Francuske. Uvjereni su u pobjedu 'Vatrenih'. Pobjeda, veselit ćemo se, poručuje premijer koji je sa sobom poveo i sina. Na Strossmayerovom trgu su i ministri unutarnjih poslova i hrvatskih branitelja Davor Božinović i Tomo Medved.

Hrvatska - Francuska, navijači | Author: PIXSELL PIXSELL

Riječani su okupirali centar grada uoči finalne utakmice Svjetskog prvenstva u nogometu Hrvatska - Francuska. Šalovi, majice, dresovi, kape - sve je na svojem mjestu

Hrvatska - Francuska, navijači | Author: PIXSELL PIXSELL

Oni najsretniji su u Moskvi, gledat će povijesnu utakmicu uživo, no čudesnu atmosferu priredili su i navijači u Zagrebu gdje se na Trgu bana Jelačića okupilo oko 40.000 ljudi.

Osijek:

Navijači u Osijeku  prate finalnu utakmicu Hrvatska Francuska | Author: Davor Javorovic/PIXSELL Davor Javorovic/PIXSELL

Split:

Navijači u Splitu | Author: Miranda Čikotić/ PIXSELL Miranda Čikotić/ PIXSELL

Pula je spektakularna:

Navijači gledaju utakmicu Hrvatska Francuska u pulskoj Areni | Author: Dusko Marusic/PIXSELL Dusko Marusic/PIXSELL

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.