Life
139 prikaza

Je li Zlatan Ibrahimović upravo postao 'Bog interneta'?

Zlatan Ibrahimović
zlaaatan.com
Umjesto Googlea pretražite zlaaatan.com, stranica koja je svojevrsni homage švedskom napadaču

Zlatan Ibrahimović, rođen u Švedskoj s bosanskohercegovačkim korijenima, slovi za jednog od najboljih nogometaša na svijetu. Trenutno igra za pariški PSG, ali od sada  ima i svoju - tražilicu zlaaatan.com!

Ne samo što radi, nego ova tražilica i izgleda isto kao i Google, ali svaka pretraga automatski se povezuje s riječju Zlatan. 

Kao u Googleu, gdje ima odjeljak "I feel lucky", ovdje je jednostavno "I'm feeling Zlatan". Pritiskom na taj gumb otići ćete ravno na stranicu švedskog napadača. 

Od kada ju je pokrenuo, prošloga četvrtka, Zlatanovu tražilicu koristilo je preko 100.000 ljudi u svijetu, piše Independent

"Naša tražilica je povezana s Googleom, ali sve pretrage su povezane sa Zlatanom", rekao je kreativni direktor SweetPopa, Andreas Killander.

Tako primjerice, ako upišete Ferrari, izbacit će vam informaciju Ferrari Zlatan ili, ako tražite recept, dobit ćete Zlatan Burger. 

"Zlatan je idol. Poznat je u svijetu. Zato smo ga izabrali", objasnio je Killander.

Iako od njega nisu za to tražili dopuštenje, nadaju se kako će se Zlatanu svidjeti ovaj zabavan projekt. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.