Life
525 prikaza

Kakav ološ: 9 najgorih roditelja u TV serijama

Igra prijestolja
HBO
Donna Tonrey, doktorica za obiteljsku terapiju, za američki je Vulture napravila listu od devet najgorih roditelja u hit serijama koje možemo vidjeti na malim ekranima

Glavni likovi u nekoliko najboljih serija koje trenutno možemo pratiti na televiziji su često lude i zločeste majke, te loši očevi koji zanemaruju, zlostavljaju i manipuliraju svojom djecom. Dok su neki od njih uistinu loši roditelji koji u život svoje djece unose nepopravljivi kaos, drugi i nisu toliko zlonamjerni.

Donna Tonrey, doktorica za obiteljsku terapiju, za američki je Vulture napravila listu od devet najgorih roditelja u hit serijama koje možemo vidjeti na malim ekranima. Za neke je bilo i više nego jasno da će završiti na ovoj listi, a ima i par iznenađenja.

Mad Men: Betty Draper

Betty Draper | Author: AMC AMC

Cijeli život je svojoj kćeri Sally pokušavala dokazati da je ona ta koja vodi glavnu riječ, a tek kad joj je dijagnosticiran karcinom odlučila je s njom 'sklopiti primirje'. Za majke koje se ne brinu o svojoj djeci vrlo često govore da se brinu samo za sebe, iako se one ponekad ne brinu čak ni za sebe.

Homeland: Carrie Mathison

Homeland | Author: CBS CBS

Carrie je svojoj sestri povjerila na čuvanje svoju kći, čime je pokazala da priznaje da neće biti dobar roditelj i radije će je ostaviti nekom drugom da se o njoj brine, ali kad se vratila malu je skoro udavila u kadi. 

Veep: Selina Meyer

Veep | Author: HBO HBO

Selina Meyer je uspjela napraviti više grešaka sa svojom kćerkom nego sa svojom političkom karijerom. Meyerova je tipičan primjer narcisoidne majke koja u nijednom trenutku ne misli na svoju kći.

The Americans: Philip i Elizabeth Jennnings

The Americans | Author: FX Networks FX Networks

Bračni par sovjetskih špijuna koji su zbog svog posla više puta u opasnost doveli svoju djecu. Svojoj 14-godišnjoj kćeri Paige su u najgorem trenutku otkrili tko su i nakon što su joj otkrili tajnu ne znaju kako se s njom ponašati.

Igra prijestolja: Cersei Lannister

Cersei Lannister | Author: HBO HBO

Cersei iz sezone u sezonu manipulira sa svojom djecom, a to pokušava napraviti i sa zaručnicom svoga sina. Osim što time pokazuje da je loš roditelj, takav način uplitanja u život djece je također i izdaja.

The Slap: Rosie Weschler

Rosie Weschler | Author: NBC Universal NBC Universal

Majka koja doji dijete koje ima pet godina se ne zove briga o djetetu, već briga o majci. Nešto se ozbiljno događa s majkom koja toliko dugo ne može svom djetetu dati neovisnost koja je primjerena za tu dob.

Empire: Lucious Lyon

Empire | Author: 20th Century Fox 20th Century Fox

Doslovno se odrekao sina jer je homoseksualac, ali njegov kompleks nadilazi roditeljstvo, jer je to napravio radi društva, jer što bi drugi mogli misliti o njemu, uspješnom glazbenom producentu kada bi znali da mu je sin gay.

Bates Motel: Norma Bates

Bates Motel | Author: NBC NBC

Narcisoidna majka na koju se odnosi jednaka dijagnoza kao i za Rosie Weschler. Sinu je najbolja prijateljica majka, samo što inače najbolji prijatelji neće dozvoliti da njihovi prijatelji postanu serijske ubojice.

Scandal: Rowan Pope

Scandal | Author: ABC ABC

Tretira svoju kći Oliviju kao da mu je neprijatelj. Ne možete biti sigurni voli li ju ili ne. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.