Life
9173 prikaza

Kraljevska drama: Braća u svađi, mrze život na dvoru

Meghan i Kate zajedno s ostalim članovima kraljevske obitelji dolaze na misu
Press Association/PIXSELL
U eksplozivnom dokumentarcu Harry je priznao svađu s bratom, dok je Meghan otkrila kako ju se ne tretira na pravedan način

Prema novinaru specijaliziranom za izvještavanje o kraljevskoj obitelji, nedavno objavljen dokumentarac "intenzivira pitanja mogu li se princ Harry i Meghan Markle nositi s pritiskom života članova kraljevske obitelji".

U dokumentarcu "Harry & Meghan: An African Journey" prikazanom na britanskoj televiziji, Harry je potvrdio razdor između njega i brata Williama te je rekao kako ga bljeskovi fotografa vraćaju natrag u najgore trenutke života njegove majke.

Meghan Markle i princ Harry Stroga pravila Life Što Meghan više ne smije raditi...nikad!

Osim toga, progovorio je i o glasinama o selidbi u Afriku te je otkrio kako je njegovo duševno stanje pretrpjelo velik udarac.

U istoj je emisiji Meghan priznala da su je prijatelji prije braka upozorili da se ne udaje za svog supruga, kojeg od milja zove samo "H", jer će joj tabloidi uništiti život.

Sa suzama u očima rekla je kako "nije baš dobro" te oni koji joj zavide na njenoj poziciji, slavi i bogatstvu nemaju pojma, jer "trava nije uvijek zelenija kod susjeda".

Njihova je iskrenost odjeknula poput eksplozije u britanskoj javnosti, a stigla je isti dan kad i objava da će Harry i Meghan kraj godine uzeti šestotjednu stanku od svojih "kraljevskih obaveza" te će većinu tog vremena provesti u SAD-u.

Spominje samo mamu, ne i tatu

Kakva je to kraljevska budućnost koju bračni par za sebe želi, pitanje je koje si svi postavljaju, a čini se i oni sami.

Dokumentarni film je predstavio Harryjev prijatelj Tom Bradby, a bez sumnje je zaslužan za kreiranje emocionalno manipulativnog komadića kraljevskog predstavljanja, ogolivši ih i njihova emocionalna stanja, još od ozloglašenog izdanja BBC-ove Panorame, u kojoj je Diana progovorila o "troje ljudi u njenom braku, misleći na Camillu Parker Bowles.

Za Harrya je trauma Dianine vidno duboka i sveprisutna. Na Bradbyevo pitanje osjeća li mir oko smrti svoje majke, rekao je da je to rana koja uvijek boli. Osim toga, ne želi biti "uvučen" u istu igru koja je ubila njegovu mamu.

"I dalje sam dio ove obitelji, ove uloge i ovog posla, a svaki put kad vidim kameru, svaki put kad aparat klikne i bljesne, to me vrati. Sve što radim me podsjeća na nju, ali kao što rekoh, s tim poslom dolazi i pritisak koji me stalno podsjeća na te loše stvari. Tu sam u Africi, pokušavajući završiti ono što je ona započela 23 godine kasnije i sve je to vrlo emotivno", kaže mlađi princ.

Usporedbe radi, svog oca Charlesa nije spomenuo niti jednom riječju, piše Daily Beast

Emocionalna Meghan: "Ne znam ukočiti usnicu kao Britanci"

Princ Harry i ja samo "preživljavamo" intenzivnu medijsku pažnji i pomno proučavanje kojem smo izloženi, rekla je Meghan Markle.

Vojvotkinja od Sussexa ispričala je o nepodnošljivom životnom pritisku u središtu pozornosti, rekavši da 'nema pojma' o borbama s kojima će se suočiti kao član kraljevske obitelji.

Meghan Markle i princ Harry Slavna beba Life Sve tajne kraljevskih beba: Pravila vrijede i za Meghan

U otvorenom intervjuu za dokumentarac ITV-u otkrila je da su je prijatelji upozorili da se ne uda za Harryja jer će medijski fokus 'uništiti njen život', priznajući da se od vjenčanja i tijekom trudnoće osjećala 'ranjivo'.

Princ Harry i Meghan Markle u Africi | Author: PA/Pixsell PA/Pixsell

Princ Harry, koji je rekao da se njegova supruga suočila s 'neumoljivom propagandom', također je ispričao teret pritiska koji osjeća dok pokušava 'zaštititi' svoju obitelj od neželjene medijske pažnje, jer ne želi 'ponavljanje prošlosti'.

Meghan je otkrila kako se zbilja trudila usvojiti "britanski senzibilitet ukočene gornje usne", no smatrala je kako će je psihički to uništiti te da je štetno. Zbog toga par živi dan po dan, prenosi Guardian

Intervju je došao nakon višemjesečne rasprave u britanskoj javnosti koja je uključivala Meghan i Harrya. Par se našao "pod vatrom" zbog svojih zahtjeva za privatnošću zbog Archiejeva krštenja, upotrebe privatnih mlažnjaka i Meghaninog pojavljivanja na Wimbledonu kada je fanovima zabranila da slikaju.

Braća prinčevi Harry i William HARRY I WILLIAM Life Povezana braća: "Premalo smo razgovarali o našoj majci"

Prije dva tjedna par je započeo rat s britanskim medijima, najavivši da tuži Mail zbog objave pisama Meghanina otuđenog oca, a uložili su i tužbu protiv Suna i News of the World.

Braća su se udaljila

Izvori iz palače potvrdili su navode o razmirici između braće, princa Harrya i princa Willa, kao i njegovih supruga, a cijela je družina donedavno opisivana kao "fab four" kraljevske obitelj (famozna četvorka).

Na pitanje koliko je to nagađanje istinito, Harry je to odlučio negirati. 

Princ William, Kate i princ Harry | Author: pool/REUTERS/PIXSELL pool/REUTERS/PIXSELL

Taj se 35-godišnja isprva smijao umjesto odgovora, a zatim je dodao:

"Dio ove uloge je uvijek pritisak i neizbježno je da se neke stvari dogode. Ali gledaj, braća smo i uvijek ćemo biti braća. Trenutačno smo na različitim putevima, ali ja sam uvijek tu za njega, kao što znam da je i on uza mene."

Dodao je: 'Ne vidimo se toliko kao nekada jer smo jako zauzeti, ali ja ga volim i većina stvari se stvara iz ničega."

Pogledajte cijelu emisiju:

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar maks20022
    maks20022 19:58 07.Ožujak 2020.

    Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site