Trećina sira se izveze, a ukupna proizvodnja prelazi pola milijarde eura
Matilde Gilli imala je samo šest godina kad je prvi put okusila kremastu teksturu ručno rađene gorgonzole. Danas, osamdeset godina kasnije, i dalje se sjeća te ljetne večeri na sjeveru Italije kao da je bilo jučer.
Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude.
Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima.
S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima,
ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
potpisujem naslov, stvarno je KRALJICA.. iako ima francuskih dobrih i kvalitetnih ( pa i druge zemlje radi fine ) nema sireva do talijanskih.