Life
62435 prikaza

Kuća užasa: Mama me prisilila na seks sa 1800 muškaraca

Ispovijest o bijegu iz sotonističkog kulta
screenshot/youtube
Anabelle Forest tvrdi da je bila u sotonističkom kultu u kojem je majci i očuhu bila seksualna robinja

Kćer sotonistice iz Walesa napisala je knjigu 'Vrag na kućnom pragu' u kojoj je opisala zlostavljanje koje je proživljavala od sedme godine. Žena koja sebe naziva Anabelle Forest tvrdi da ju je poremećena majka natjerala da spava sa 1800 muškaraca prije svoje 18. godine. 

Ispovijest o bijegu iz sotonističkog kulta | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Inicirali su ju još kao djevojčicu i to tako što je morala gledati mamu kako spolno zadovoljava vođu kulta Colina Batleya (48) koji ju je više puta silovao nakon što je napunila 11 godina. S 14 je morala sudjelovati u grupnom seksu s majkom, Batleyem koji joj je kasnije postao očuh, i susjedima.

Zlostavljano dijete Obiteljsko nasilje Life "Tata me silovao dok je mama mrtva pijana ležala na podu"

Policija je 2011. godine zbog zlostavljanja djeteta uhitila Jacqueline Marling, Batleya i njegovu bivšu suprugu te prostitutku koja je često svraćala u njegovu kuću. 

Očuhu 11, a majci 12 godina zatvora

Na sudu su svjedoci ispričali da je vođa kulta nosio halje i mantrao prije seksa sa svojim sljedbenicama i djecom. Nedjeljom navečer skupljali bi se u njegovoj kući gdje je u dnevnom boravku imao 'oltar' kraj kojeg je držao zmije. On je osuđen na 11, a Anabellina mama na 12 godina zatvora.

Ništa me ne može povrijediti kao moja mama i taj čovjek. Moja je majka zla i nikad joj neću oprostiti

- Ništa me ne može povrijediti kao moja mama i taj čovjek. Moja je majka zla i nikad joj neću oprostiti, kazala je. U knjizi je napisala i da su ju tjerali na prostituciju kako bi zaradila za kult. 

Batleyeva 'učenja' temeljila su se na djelu Aleistera Crowleya 'Knjiga zakona' te su uvjeravali djecu da se seksom s odraslima približavaju bogu. 

- Batley me prvi put silovao dok sam imala 11 godina. Najgore je bilo što me uvjerio da je seks moja odluka i izbor. Bilo je užasno. Najbolnija i najšokantnija stvar koja mi se ikad dogodila. No rekao je da je to moj put i ako se ne seksam s njime da ću završiti u Abyssu, što je bila naša verzija pakla. Znao je manipulirati svima nama, da vjerujemo u svaku njegovu riječ. Čak ga nismo smjeli gledati u oči, ispričala je Anabella. S 14 godina se pokušala ubiti nakon što ju je majka silovala. 

Batley me prvi put silovao dok sam imala 11 godina. Najgore je bilo što me uvjerio da je seks moja odluka i izbor. Bilo je užasno. Najbolnija i najšokantnija stvar koja mi se ikad dogodila

- Danju sam bila školarka, noću seksualna robinja. Bilo je toliko užasno da sam se pokušala ubiti, kazala je. Sa 17 je ostala trudna s Batleyem. Godinu kasnije pobjegla je usred noći te majku i očuha nije vidjela sve do suđenja. 

Toga ima svuda oko nas

- Otišla sam na sud  vidjeti majku u nadi da će mi reći da je za sve on kriv, da je ona bila pod njegovim činima. No nije to rekla. Samo me je pitala što radim u sudnici. Nije se pokajala. Pošto sam i sama majka, ne mogu vjerovati kako se ona odnosila prema meni. To je neprirodno i okrutno. No nema smisla biti u depresiji zbog toga.

Treba živjeti za budućnost. Ništa me ne može povrijediti kao njih dvoje, no zbog toga sam snažnija, zaključila je i dodala da se nada da će njena knjiga potaknuti ljude da obrate pozornost na okruženje u kojem žive.

- Zlostavljana djeca su svuda oko nas. Samo jedan čovjek ih treba zamijetiti i to će nekome spasiti život, kazala je Anabelle koja danas ima dvoje djece i sretna je što se izvukla iz pakla u kojem je živjela.

Pogledajte video:

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelson 18:03 26.Listopad 2017.

    kakva je to žena bez srca?

  • patkovic 19:30 25.Listopad 2017.

    svi su oni slični , i isus muhamed i ostali , sve zbog seksa skupljaju ekipu