Life
2924 prikaza

Neprepoznatljiv Trump: Dali mu šokantan makeover

Makeover Donalda Trumpa
GQ/YouTube
Šaljivdžije iz GQ magazina poigrali su se stilom Donalda Trumpa i šokirali rezultatima

Prije nego je postao američki predsjednik, Donald Trump je svijetu bio poznat kao bahati poslovni magnat s vrlo prepoznatljivim, ali i pomalo komičnim izgledom.

Njegova zlatna kosa, narančasti sjaj i prevelika odijela oličenje su njegova stila, no sada kad je predsjednik, možda bi bilo dobro da malo poradi na make overu - barem tako misle novinari i urednici iz magazina GQ. 

Donald Trump | Author: REUTERS REUTERS

Oni su pod naslovom "Ako se Trump već ne može ponašati kao predsjednik, barem može izgledati kao jedan" navodeći da bi trebao barem promijeniti svoju "nepodnošljivu frizuru" prilagodili izgled predsjednika.

Iako Trump nosi Brioni odijela koja koštaju od 6 do 17 tisuća dolara, ona ne dolaze do izražaja jer mu ne pristaje, a hlače i rukavi su apsurdno široki, smatraju kritičari.

Tako mu je ekipa iz GQ-ua sredila frizuru u klasičnu te maknula namještene i natapirane šiške s glave, korigirala mu boju lica u znatno prirodniju i manje "skvarcanu", a odijelo su mu napravili po mjeri te to sve složili u zanimljivu simulaciju.

Pogledajte video:

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.