Life
525 prikaza

Nova knjiga o Whitney Houston otkriva da je bila u vezi sa svojom asistenticom

Whitney Houston
DPA/PIXSELL
Zbog te je priče Whitney bila ucijenjena, a ucjenjivač je tražio 250.000 dolara za šutnju

Čikaški odvjetnik je uoči premijere filma "Tjelohranitelj" 1992. godine pokušao iznuditi od Whitney Houston 250.000 dolara. 

Naime, odvjetnik Modal Trigger je rekao agentima FBI-a kako ima informacije koje uključuju "saznanja o intimnoj vezi Whitney Houston s kojima će izići u javnost".  

Taj pokušaj je otkriven u knjizi "Whitney & Bobbi Kristina: Smrtonosna cijena slave" Ian Halperina u kojem se progovara o ljubavnoj aferi Whitney s njezinom asistenticom i dugogodišnjom prijateljicom Robyn Crawford. 

Kako bi ušutkao ucjenjivača njezin otac John Houston odmah mu je poslao povjerljivi ugovor, iako nije poznato koliko je novca platio i je li tražio početnih 250.000 dolara.

No, iste godine Whitney se udala za pjevača Bobbya Browna, a na dan njezina vjenčana, kako je Halperin zabilježio, mladenka je Crawfordovoj dala crni Porsche kao znak prijateljstva.

No, Whitneyin otac bio je zabrinut te je strahovao kako priča ne bi procurila u javnost. Kevinu Ammonsu, bivšem tjelohranitelju Whitney Houston rekao je kako nešto mora učiti u vezi toga jer je Robyn izgubila doticaj sa stvarnošću, uništava im obitelj te da će ih sve izludjeti.  

Ammonsu je ponudio 6000 dolara kako  bi ju  uplašio, ali je on to odbio te mu je John rekao da Robyn drži na oku.

U knjizi je ponuđena i teorija što se dogodilo se Bobbi Kristinom koja je pronađena kako bez svijesti pluta u kadi punoj hladne vode, a što je bila reakcija na smrt Whitney Houston koja je pronađena mrtva u svojoj kadi 2012. godine. 

Bobbi Kristina je i dalje u komi s trajnim oštećenjem mozga. No, kako u njezinu tijelu nije pronađena droga, smatra se kako je ledeno hladna voda uzrok pokušaja samoubojstva.  

"Samo toksikološko izviješće ili, u najgorem slučaju, obdukcija, mogu definitivno odgovoriti na pitanje o tome koju, ako su ju pronašli, drogu je u svojem tijelu imala Bobbi Kristina kada su ju pronašli", piše Halperin dodajući kako je moguće da će vlasti otkriti neke nove dokaze koji će u cijelosti diskreditirati teoriju hladne kupke, ali postoji i mogućnost kako se nikada neće doznati što se s njom doista dogodilo.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.