Life
1715 prikaza

Objavljen je bizarni Putinov kalendar za 2017.

Kalendar Vladimira Putina za 2017. godinu
Screenshot/Twitter
Na kioscima našao se u prodaji kalendar obogaćen doista zanimljivim fotografija ruskog predsjednika

Tražite savršen božićni poklon za obožavatelje Vladimira Putina? Ruski magazin "Zvijezde i savjeti" imaju nešto baš za vas.

Kalendar.

Da, dobro ste pročitali. Međutim, nije to bilo kakav popis datuma u godini. Ovaj kalendar ruskog predsjednika za 2017. godinu obogaćen je s 12 fotografija Putina i njegovim odabranim citatima.

Alina Kabajeva Ruska posla Life Putin u problemu: Otkrivena njegova tajna obitelj?

Prodaje se za oko 6 kuna, a Putina možete vidjeti odjevenog u ronilačko odijelo, dok jaše konja ili tijekom opuštanja nakon 9 kilometara pješačenja.

Što se tiče citata, Putin govori o važnosti dobrog odgoja i svemu što mu padne na pamet. Naprimjer, za mjesec ožujak je postavljena slika ruskog vođe s mačićem uz opis da su se nabrzinu složili.

Na posljednjoj stranici stoji Putin s tamnim naočalama, nalik na Jamesa Bonda, uz citat da Rusiji ne treba tuđi teritorij ili nečije tuđe rudno bogatstvo. "Postoji li ikakva prijetnja, spremni smo koristiti oružje da osiguramo vlastitu sigurnost", piše na Putinovu kalendaru.

Ovo čak i nije prvi put da magazin objavljuje predsjednički kalendar. Prošle godine je oko 200.000 primjeraka kalendara rasprodano u dosta kratkom roku, piše CNN.

Gradnja Transsibirske željeznice Gigantski projekt Life Promijenila je svijet, a sagrađena je u krvi

Zanimljivo je da čak ni kalendar ne može proći bez malo uljepšavanja. Naime, za srpanj je Putin uslikan u ronilačkom odijelu, a pretpostavlja se da su fotografije nastale 2011. godine kada je Putin ronio u Crnom moru. Tom prilikom su arheolozi ostavili dvije grčke amfore na dnu mora kako bi ih tadašnji premijer našao.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.