Life
2596 prikaza

Pripiti Dačić pjevao Vučiću - ovo mu nije prvi put

Ivica Dačić pjeva na inauguraciji Aleksandra Vučića
screenshot/youtube
Srpski ministar vanjskih poslova ima naviku često se hvatati mikrofona na službenim primanjima

Nakon službenog dijela inauguracije srpskog predsjednika Aleksandra Vučića gosti su nastavili druženje u Palati Srbije gdje je ministar vanjskih poslova Ivica Dačić još jednom pokazao da se voli prihvatiti mikrofona.

Gostima je na mikrofon zapjevao "O sole mio", a snimku je na Facebooku objavio ambasador Malteškog reda u Beogradu Alberto di Luca. Dačić je, kako pišu neki srpski mediji, bio pomalo pripit, a ovo mu nije prvi put da pjeva na nekom službenom okupljanje.

"O sole mio" je pjevao prošle godine albanskom premijeru Ediju Rami. Ivica Dačić zgrozio je zapadne lidere na svečanoj večeri u Parizu nakon summita Paris-Balkan 2016. Dobro raspoložen na večeri koju je organizirao francuskih predsjednik Francoise Hollande iz sveg glasa pjevao je albanskom premijeru koji je te večeri slavio rođendan i zaželio je da mu Dačić nešto otpjeva. 

Dačić nije previše razmišljao i otpjevao mu "O sole mio" i "Santa Lucia". Prije nego je počeo pjevati pitao je – a gdje je orkestar? 

Dačić je potom, 'a cappella' i na potpuno zgražanje Angele Merkel i domaćina Hollandea pjevao Rami kao da je koncertu i ništa ga nije moglo omesti. 

Dačić je prije tri godine u Beogradu kada je tamo prvi put došao Edi Rama već pjevao sličan repertoar u kojeg je ubacio i pjesmu od Šabana Šaulića. Dačić je tom prilikom posebnu pažnju, dok je pjevao romantične stihove, izrazio prema Vesni Pusić, koja je na summit došla kao ministrica vanjskih poslova. 

Ivica Dačić je poznat po tome da u javnosti često zapjeva, najčešće narodnjake, a u nastavku vam donosimo snimke njegovih "nastupa".

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.