Life
24490 prikaza

Razvratni Napoleon: On i Josephine bili su seks manijaci

Napoleon i žena Josephine
Pinterest
Budili su cijelu kuću svojim uzdisanjima, a u svakoj prigodi su se hvatali i uzdisali jedno za drugim

Bio je zdepast, nespretan i odrpanog izgleda. Ona nije bila puno bolja - s ustima punih crnih zubi i par godina starija od muškarca koji će postati njen slavan ljubavnik i suprug.

No, Napoleon i Josephine, koju je nazivao svojom caricom, imali su jednu stvar na svojoj strani - a to je bio vatreni seksualni život koji je utjecao na sve čega su se dotaknuli.

Crnih zubi zavodila je iskustvom

Rođena kao Marie Josèphe Rose Tascher de La Pagerie, ona je bila šest godina starija od Napoleona. Kad su se upoznali, on je bio vojnik koji je stalno odlazio i dolazio, a ona je bila udovica koja je za vrijeme revolucije jedva izbjegla giljotinu. 
Seksualno iskusna i vrlo dobro upućena u umijeće zavođenja, Josephine je šarmirala Napoleona jednakom lakoćom s kojom je zamahnula svojom suknjom. A on joj je pao pod noge.

No, njihov je odnos bio malo čvrst, malo nikakav, a Josephine je bila nesigurna oko toga što je u vezi s muškarcem koji je bio praktički nitko. No, kako se počeo uspinjati u vojsci, sve mu se više divila.

Stoga mu je poslala poruku onog što bi se u 18. stoljeću sigurno tumačilo kao poziv na seks, pišući "Više ne dolaziš svojoj prijateljici kojoj si drag. Posve si je napustio. Griješiš, jer ona ima vrlo nježne osjećaje prema tebi. Dođi sutra na ručak kod mene. Trebam te vidjeti, da razgovaramo o tvojim dužnostima."

Od tada je Josephine postala Napoleonova dužnost, a on ju je privolio da se uda za njega. On je bio očaran njenih seksualnim znanjima, uključujući i pokret kojeg je nazivao "zigzag". Opijen seksualnom strasti, pisao joj je vatrena ljubavna pisma sa seksualnom konotacijom. "Vraćam se u Pariz sutra, ne peri se".

Naime, Napoleon je obožavao njen "prirodan, neopran i ženstven miris", a čini se kako je bio i velik ljubitelj oralnog seksa.
No, spavanje s Josephine imalo je i svoju cijenu - odbila je izbaciti svoje pse iz postelje, a oni su čak i ugrizli svog novog gospodara na njihovu prvu bračnu noć.

Napoleon i žena Josephine | Author: Pinterest Pinterest

Čuli su ih svi

"Ekstremno snažna i izuzetno glasna seks tehnika" - tako su njihove seks seanse opisivali osoblje u kući, a jedna od njih rezultirala je time da su pali iz kreveta - probudivši cijelu kuću.

Tako strastven odnos nije mogao biti lišen ljubomore i drame. Kad je Josephine našla ljubavnika, njena je indiskrecija postala glavni tračem u Francuskoj, pa i u Engleskoj, a to se doživljavalo kao ultimativno ponižavanje muža na bojišnici.

No, ni Napoleon nije ostao dužan, pa je iz osvete nanizao čitav niz ljubavnica, uključujući i Francuskinju koja je živjela u Egiptu, a svi su je zvali "Kleopatra".

Vijesti o Napoleonovim aferama uništile su Josephine, koja je tada shvatila koliko voli svog muža, unatoč svemu. Prijateljicama je rekla da je tek nakon svih afera i mogućnosti da on ode, shvatila koliko ga voli.

Nije ju prestao voljeti

Kad se vratio iz rata, Napoleon joj je zaprijetio razvodom. Rekao joj je kako mu je slomila srce te da ono više nikad neće biti sastavljeno, da više nikad neće voljeti.

Kao odgovor, dočekala ga je u hodniku, plačući i moleći. Na kraju je poslala svoje dvoje djece da mu kucaju na vrata, misleći da će ga s time smekšati.  I uspjela je, nakon nekoliko sati pustio ju je u sobu, a odmah su se zaputili prema krevetu.

Ipak, Napoleon je krenuo dalje. Krivio je Josephine jer mu nije mogla podariti nasljednika kojeg je toliko želio. Rastali su se bizarno, 1809. na ceremoniji u kojoj su oboje čitali "izjavu odanosti" jedno drugom.

Napoleon i žena Josephine | Author: Pinterest Pinterest

Iako se oženio drugi put, s vojvotkinjom od Parme, Marie Louise, Napoleon nikad nije zaboravio svoju seksi ženu. Posljednje riječi su mu bili - Francuska, vojska, Josephine.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelson 22:52 17.Travanj 2017.

    volio se sexat puno